Девица до прва брачна ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Брат,кај нас се дознае кој со кој се драпал кој со кој се е*ел и тоа за 15 минути...а подоцна од тоа ке направат цеееела приказна.Верувај ми имам една другарка која не е девица и знаеш што и измислија подоцна приказни?подобро и да не ти кажувам.Како што кажав не е финтата да легнеш со дечкото ако не си сосема подготвен,спомнав дека е тоа посебен момент.А јас сум арна,немај гајле,фала што се грижеш за мене :baeh::back:

Па тебе ќе ти биде гајле за тоа какви приказни вадат или тебе дали ти е/било убаво или не? свашта.
А тоа дека се знае кај вас, каде е тоа, жифти се.
Ако нејќеш јавно, пиши ПП. Баш сакам да знам каде има во МК толкава дебилна малограѓанштина, сељанчизам, што не ви дава да си го уживате животот со полни гради.
Па ова сегде се дешава, низ цела Македонија.
И луѓе што првпат ги гледаш, што не ги знаеш, можат да ти извадат афери, трачеви и други такви срања.
Зошто? Онака, пошто имаат празни животи.

На темата: што има врска првата брачна ноќ?
Како да пред и после бракот [да речеме дека луѓево иделе долго време, се преселиле заедно итаканатака], ќе се смени нешто? Пф, како не. Може да отидат работите на полошо. А и чисто сумњам дека некој не би се сексал воопшто во 6/7 годишна врска.

Девица? ма не фаќам девојка ако нема поминато барем со троица у живот.

Па тебе ќе ти биде гајле за тоа какви приказни вадат или тебе дали ти е/било убаво или не? свашта.

Па ова сегде се дешава, низ цела Македонија.
И луѓе што првпат ги гледаш, што не ги знаеш, можат да ти извадат афери, трачеви и други такви срања.
Зошто? Онака, пошто имаат празни животи.

Aбе не за друго,глупо е кога зборат за тебе празни муабети демек си како исвирена плоча,си поминала многу,и подоцна со прст те покажуваат.Секогаш гледам да ми е убаво мене ама нема да поднесувам и приказни за мене кои не би биле вистина.Мислам спомнав во претходниот мој коментар,на другарка ми и измислија приказна а сега никој не сака да ја погледне,односно никое машко не сака да има нешто со неа.

Така велиш сега а верувам дека подоцна кога ке дознаеш дека не е девица дали ек мислиш така?зар не сакаш да си и прв нејзе?:wink:

A замисли, некој стануваат самоубијци за 72 девици.
Значи, треба 72 жени да учиш како да се ебат.

:)

Така велиш сега а верувам дека подоцна кога ке дознаеш дека не е девица дали ек мислиш така?зар не сакаш да си и прв нејзе?:wink:
Ne! Sakam da sum i posleden, da ima oci samo za mene, samo vo mene da gleda, i vecno da me ljubi!
A dali prethodno se tarabela, ic ne mi cue, uste poubo, moze i jas nesto novo ke naucam.

И таман ги научиш да се ебат. Скапеш стар и они после задоволуваат други.
Сакам девојка/жена прошлица. Спремна на све! Без срам. :)
Тие што сакаат невини тие имаат мал кур. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Жените на членовите на ХАМАС....има тема во свет и случувања...се омажија за деца.

Инаку тешко...мнооогуу тешко,или Хамас или побарајте помош од Брус ол мајтии:vozbud:

Ајде беее што ги напраивте девиците... Значи според вас секоја што има над 19 години и немала секс е грда, глупава или неспособна? Не го делам вашето мислење... Мислам дека не играат години толку важна улога како ситуацијата што ја прават околностите и луѓето.

Ајде беее што ги напраивте девиците... Значи според вас секоја што има над 19 години и немала секс е грда, глупава или неспособна? Не го делам вашето мислење... Мислам дека не играат години толку важна улога како ситуацијата што ја прават околностите и луѓето.

Секоја девојка со став и нешто во себе, е грда неспособна и глупава за муживе, затоа си ги сакаат оние дрољите, тие никад не се сами :)

и таа девицата ќе си дојде на вкусот,ќе почни да треси глупости во бракот..

Девици до прва брачна ноќ порано биле сите,се мажеле на 15 години.Сега веќе тоа е научна фантастика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom