Derby Della Madoninna / Милан - Интер / 07. 10. ’12 / 20:45h

Кој ќе победи на првото Миланско дерби сезонава (нерешено неаме као опција)?

• Милан

Гласови: 54 41,5%
  • Интер

Гласови: 76 58,5%

• Вкупно гласачи
    130
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Наполи - Удинезе >>> Милан - Интер
Атлетико Мадрид - Малага >>> Барса - Реал

hipsters 4ever!

п.с. Интер тепа, тоа едино може да биде ставено у прашање ако Мексес игра. Ако играат Јепес, Мепес итн...
preach.gif

Колку е жално едно вакви дерби сеуште да го нарекуваат ''Battle of the giants and Seria A'':pos:...сега Милан и Интер се во таква рецесија(позитивна што би рекол Латас:pos:) и кој знае кога повторно ќе бидат дел од европскиот крем..

е ова беше вистинско дерби ..Шампионите на Европа против Шампионите на Италија..и двете екипи пресилни и двете екипи со класа играчи и двете екипи се бореа за титули..вистинска класика:D

Дерби си е дерби. Нема изговори, желбата за победа е иста, чувството е секогаш исто, барем за мене. Боите на клубот се многу поважни од тоа кој игра во моментот.

Дерби си е дерби. Нема изговори, желбата за победа е иста, чувството е секогаш исто, барем за мене. Боите на клубот се многу поважни од тоа кој игра во моментот.

Meне само ме интересира зашто против ѓубрентус кога играме немааат таква желба за победа и надигрување .... Милан сме ги пеглале и кога биле најјаки , а овие и со 3лига состав неможеме зашто не се трудат нашиве.

Милан имаат симпатична средина со Монтоливо и Де Јонг, но мислам дека многу ќе зависи од Шакаракакви и Емануела колку ќе помагаат во одбрана, ако се забораваат напред, Интер го добива натпреварот.

Meне само ме интересира зашто против ѓубрентус кога играме немааат таква желба за победа и надигрување .... Милан сме ги пеглале и кога биле најјаки , а овие и со 3лига состав неможеме зашто не се трудат нашиве.
Да, Јуве со нас секогаш играат ко да им е последна, нашиве за утепување се. Тоа е друг муабет, ама сепак за мене најголемо дерби е Интер - Милан (не мешам сега титули ова она, чисто спектаклот, кореографијата, тензијата што владее...)

Милан имаат симпатична средина
Тука престанав да те читам. :cool:

^Шо си таков бе? :(
Па се нервирам што сите станавте свилени да му се невиди, се нешто пазите да не ги увредите комшиките, се некои полукомплименти делите... :D

Ио Соно Интериста е суеверен човек... Му кажала некоја ’баба врачара’ дека мора на секоја страна да има најмногу постови доколку сака Интер да тепа, затоа толку напнува. :)

Hm_Hm еднаш на три месеци ќе се распишувам и одма уааааа по мене :)
Убивам време до вечер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom