Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Првим живела пластика ќе речам:)
А блоб сеа ми скрши филм , а за килимот на гради се решава со топол восок:) Пробај ќе видиш !

Абе многу ќе ми се познаваат стомачните мускули така :pos2:
Мајтапот настрана, не е до болката или од страв, едноставно мене тоа не ми изгледа привлечно

ragazza напиша:
Првим живела пластика ќе речам:)
А блоб сеа ми скрши филм , а за килимот на гради се решава со топол восок:) Пробај ќе видиш !

Али повеќе естроген, значи дека и попички ќе стануваат и помалку ќе ти се бендисуваат. И ти на нив:)

Sith_Lord напиша:
Девојките кои сакаат депилирани мажи се латентни лезбејки. И тo

Od kaj ti e ova...??? Dokazano pravilo ili tvoja glupost?:tapp:

Абе маж без влакна не е маж, влакната ја покажува маженственоста:)

Абе ааааааајде.Маж да се депилира...соу геј!Добро сеа,ако е ептен длакав...тогаш,ајде де,некако,ама да има минимален број на влакненца...ма каква депилација

Ova e od licnite raboti...hehehe
Jas ja imam taa srekja da ne mi rastat prirodno vlakna na grbot i opshto ne sum nekoj `dlakavac`...
pa koregiram so usul....:pos2:
Sekogas imam `frizura` megju preponi...
sekogas sum bricen pod `miski`...
koregiram i vlaknenca na stomak i na goren del od noze...
Me nerviraat vlakna opshto...ali jas bi go resil toa trajno...hehehe!
Bas presmetuvavme so brat mi kolku kinta bi trebalo da platime za trajna depilacija na celo telo...i kolku kosta eden laser...
pa iskoci deka vtorava varijanta e poisplatliva...baska ke produzi da raboti...hehehe
Koi vlakna me nerviraat na mene najvise?
Na podkolenici..ic ne si gi bendisuvam....:vozbud:

Јас би модифицирал една постара позната изрека за да ја приспособам на темава:

Маж без влакна на тело, е исто ко жена без цицки.

нормално тука не се важат срамните влакан, кадаифот под пазуви и брадата.

Абе глеј не поштуем депилирани мажи како п*едер* некој...што има да се депилирам бе кога сум маж нека се види машкоста...а не да се праам жена ебаагоо...мишка си е мишка збориме за тело:)

Не може да зборите у глобала,на накое машки им е потребна депилација,на некои поради хобито или професијата некои пак (мене) од медицински причини

mRnO напиша:
Не може да зборите у глобала,на накое машки им е потребна депилација,на некои поради хобито или професијата некои пак (мене) од медицински причини
Глеј ја разбирам депилиран маж кој е пливач кој професионално се занимава со пливање...ама некој што со ништо не се бави професионално и за што треба не депилација...и се депилира е тоа не го сваќам strogo

Зашто да не, ако му смета нему нека се депилира кај сака. Знам многу машки што се депилираат по гради па не изгледаат како п*дери :) Едино нешто што може да ми е чудно за депилирани нозе, но сепак многу спортисти тоа го прават зашто имаат потреба. Така да, кој како си сака.. мене не ми е проблем :)

па ако е депилиран и не ми делува дека е машко,машко е машко и со по некое влакненце :back:

black eyes напиша:
па ако е депилиран и не ми делува дека е машко,машко е машко и с
о по некое влакненце :back:

Па негде малце влакненца на др. место малце влакненца...и оп после меѓу твојте забчиња влакненце :vozbud::vozbud::pos2::pos2:

И после ке си речеш па подобро да се депилира :)
ем посекси ке е ем подобро за тебе...
Ја неможам да ги сфатам жените што сакаат влакнести мажи
Ко со животно да легнува или поточно мајмун:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom