Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
leandra напиша:
Цел тасма:vozbud: како пливачине мх мх мх милина бе и за очи и за допир и за се.
Несакам влакна:smir:
Зарем има уште мажи кој не се средуваат под пазуви и мислат дека тоа е педерско?

CELOSNO SE SLOZUVAM, POTPOLNO...TASMA CELI...ZATOA PLIVACITE SE NAJUBAVI :)

Јас кај мажите не го оправдувам депилирањето на рацете и на нозете(освен ако не се работи за спортисти).Замислете како би изгледал депилиран некој батка од 200 кила на плажа?Ке привлекува внимание на секој поглед.

Абе какво депилирање, само под мишки може со брич!

Mn mi smetaat ispozaneseni tipcinja koi praktikuvaat depilacii...Celite ustirkani, ja zaboravile ubavinata na mashkosta:toe:

Kakva depilacija be, vie ludi li ste? Tocno deka goloto telo poveke gi istaknuva muskulite, ama jas sekogas sum velel deka muskulite se za sluzenje, a ne za izgled.

Lady напиша:
Mn mi smetaat ispozaneseni tipcinja koi praktikuvaat depilacii...Celite ustirkani, ja zaboravile ubavinata na mashkosta:toe:
А убавината на машкоста е да гледаш како му се цеди вода од мишки?

Меѓуножје и под мишка обавезно, нема ништо геј овде, тоа е пред се за хигиена, батали ти естетика.
За естетика пожелно е и гради, а нозе и раце веќе нема потреба, почнува да изгледа исфеминизирано.

Оправдувам депилација...единствено ми смета кога ќе претераат и ќе почнат да депилираат и раце и нозе.

Пазуви,гради,стомак,препони да,другото оправдано ми е само за пливачите!:smir:

Sto vika psy...megunozje i miska se razbira....jas i masince si kupiv ...na kec se sisam zs na nula posle me cesa :pos: :pos:

Скулгрл напиша:
А убавината на машкоста е да гледаш како му се цеди вода од мишки?

E pa sega nemoj tolku bukvalno da svakash....ne sakav da ja podcenam osnovnata higiena(pazuvi i intima), taa se podrazbira:helou:

Pa so znam stomak i grb samo mozi drugo ne epten pederski mi e maz so depilirani race noze.

Интима, пазуви и гради - Да, обавезно.
Нозе нема потреба, ама не е на одмет бидејќи повеќе сакам мазни машки на нозете.
Раце никако.

Ja ке се вмешам ...машко сум па цел се депилирам..
Не сум ич влакнест али и тие некој мали делови ма ..одма се депилираааат..
хигена златна...
интима да...гради да пазуви да нозе да ...ама раце не би депилирал ..ептен е аут тоа :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom