Депилирани мажи: да или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Depilirani mazi-da ili ne?

• Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .
Не ми сметаат депилирани исто како што не ми сметаат и недепилирани.

Abe to si e po izbor ak sakas ke se depiliras ak nejkis nemat da se depiliras i sho????
inace maskite ne mora da se depiliret a cisto za higiena mozit pod miski da se depiliret i to...

.
п.с Верата ќе ја сменам ама Јамболијата не ја менувам:star:[/quote]

auuuu gadno e da go imas toa na sebe.:ija:
povejke sakam depilirani maski i pohigienski e i za oko poubavo e

depilirani
zasto?
pohigienski
poubavo

ne sakam majmuni da mi setaaaaaaat okolu mene

nema veze koj saka moze so saka da si prai ali so znam i da se isdepilira cel mene ne mi preci

депилирање неееееее , на интимното место може и под мишка али по раце и нозе незнам али ми е многу педерски за таму неееее

Депилација не правам, осетлива кожа имам и неможам да поднесам. По градите не сум претерано влакнест, другите делови од телото на кои сметам дека треба да ги одстранам влакната ги бричам.

Под пазуви се бричам,таму доле исто,веѓите и ми ги депилираат пошто не трпам чупање.Сакам да отстранам и други влакна од телото ама уште сум чикен и неможам да се решам :icon_lol:

Se razbira poubavo e koga se izdepilirani...
I toa mnogu poubavo.

Депилирани машки?????

случка..плажа Гранит-Охрид...прв пат отидовме на таа плажа,си поминавме..арно беше!нЕМА ВРСКА ТОА..сакав да влезам во вода,а на таа плажа има нели скалички преку кои се влегува..на скалите,наредени охритски фаци,мажи од по 25 години(ваљда главните шеми во градот),стојат,се печат на сонцето и нормално чекаатда бидат озборувани!Сите издепилирани од горе до доле-ЦЕЛИ!леле колку сум се згрозила,блјак!мазни,сјаат од маслото за сончање(или од зејтин,не сум баш сигурна),црна наочара алиас Саша Матич!:lud:

Да,депилирањето(или бричењето,нема везе)е знак за хигиена,ама ко ќе видам вака претерано издепилирани машки на плажа,одма го барам вецето!

бодибилдер сум развиен ко тарзан
депилиран сум намачкан со балзам
педерчиња

Неможам да разберам како може да не се цени "љубовен тепих". :) Еднаш кажав и пак ќе повторам маж без влакна не е маж. Може да се бричи/депилира под мишки или на интимниот дел поради хигиена ама целосно не ја гледам целта во тоа. Дали некој ако се издепилира целиот сака да биде поженствен, дали жените сакаат мазни гради и нозе како ние што сакаме мазни, која е целта?

Izdepilirani maski

Jas mislam deka maskite treba da imaat vlakna na nozete, racete i gradite. Neznam za vas ama mene mi e nekako pederski izdepilirani maski.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom