aleksandarreal
Sport fanatic
идете на ласерска депилација бее алооо шо се дупите само со златен восок и слични ср*ња:nenene: , мене да ми се појават влакништа на грб одма под ласер на му ја мислам:wink::wink::wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се депилирам со ладен восок супер е само навистина е болно и на некој места едвај издржувам :jaj:
Се депилирам со ладен восок супер е само навистина е болно и на некој места едвај издржувам :jaj:
KOmplet noze so dlabok prepon t.e.skoro tasma so malo frizurce :lol:
e повеке не е навика само кај девојките сега е и кај машките и нема ништо лошо во тоаДа ве прашам нешто...депилирање колку што знам тоа беше само навика кај девојките, но сега поретко гледам дека и машките го применуваат...па дали е ОК едно машко да се депилира не само на нозете туку и на градите
... е најбедно нешто што може да се замисли... тоа би бил маж со женски нозе...Депилација кај машките на градите и нозете прифаќам..:smir:
На нозете баш глупо изглеа...а на градите може!!!Депилација кај машките на градите и нозете прифаќам..:smir:
Депилацијата ми е одвратна бе.
Бричењето нозе е секси :bal:
Депилација кај машките на градите и нозете прифаќам..:smir:
Кај жени, да не дојде до забунаБричењето нозе? Нормален ли си?
Probav i kupiv i ja aparatce za depilacija, ama pocnaa mnogu da mi se isfrlaat nozete i dermatologot mi kaza deka tie aparatcinja predizvkikuvaat golema pojava na vnatresni vlakna, pa od togas bataliv toa i samo so vosok![]()
Абе уреду тоа..али онака.. чисто информативно колку би не коштало?идете на ласерска депилација бее алооо шо се дупите само со златен восок и слични ср*ња:nenene: , мене да ми се појават влакништа на грб одма под ласер на му ја мислам:wink::wink::wink: