Депилација

Гледам многу рунтави авантури на твоето патешествие, и многу интересна секс играчка во форма на шиш кебап.

И после кога ќе ти кажам „оваквај се“, тебе чувствата ти се повредени.
А ти можеш да ми мавташ со шиш-кебапи каде стигнеш:rolleyes:

И после кога ќе ти кажам „оваквај се“, тебе чувствата ти се повредени.
А ти можеш да ми мавташ со шиш-кебапи каде стигнеш:rolleyes:
Гледај на тоа како на полова равноправност, ти се носиш машки со се што ја ќе напишам, а јас плачам како некое мало пиченце штом ми речеш да се "оваквам".

еве ви ги мојте од фчера

Attachments

• IMG_6583.JPG
    IMG_6583.JPG
    658,1 KB · Прегледи: 75
еве ви ги мојте од фчера

Pinkie, слушај ме добро, со к‘ната супер ти е бојата на косата излезена, тазе си депилирана, ноктињата ти се тазе налакирани, облекувај тоа фустанчето ново и батали форумот, излези, греота е на толку труд вложен да си сингл, ако не ме послушаш ќе те изнервирам и ќе те банираат, веројатно и мене, ама ќе вреди.

:)

Pinkie, слушај ме добро, со к‘ната супер ти е бојата на косата излезена, тазе си депилирана, ноктињата ти се тазе налакирани, облекувај тоа фустанчето ново и батали форумот, излези, греота е на толку труд вложен да си сингл, ако не ме послушаш ќе те изнервирам и ќе те банираат, веројатно и мене, ама ќе вреди.

:)

Не бе на свадба че одам.

Со среќа нека им е на младенците :).

Ама останувам на тоа да ме послушаш :).

Пинки има малку поинаков вкус за мажи, пример идната недела е Духовден, па тоа би и дошло неа како да оди на рејв забава.

Пинки има малку поинаков вкус за мажи, пример идната недела е Духовден, па тоа би и дошло неа како да оди на рејв забава.

:D

Не му се мешам на девојчето во изборот на мажи.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 15:48 ---
жешко е уште нека залади тро , вечер :D

Ама, да не излезе ова изговори, изговори. Само да те видам на форумот вечер :sneaky:...

Не му се мешам на девојчето во изборот на мажи.
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 15:48 ---

Ама, да не излезе ова изговори, изговори. Само да те видам на форумот вечер :sneaky:...

инкогнито че бидам:sneaky:

Тоа е идеална љубов, неусловена од толку многу нешта што ги гушат обичните, досадни врски...

Ме збунифте со муабетите.
Имам палачинки , сакате?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom