Депилација

Да ви кажам бисер од една другарка кај шо пошла на депилиција...
Од ко ја издепилирала депилаторката и рекла сега можиш рајат да си се ебиш:eek:

хахаха па убаво и рекла што, не е таа од вчера :LOL:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

ДА не беше сексот шипинки што ќе се депелираа луѓево :icon_lol:

Да. Си легнеш со маж, а неговите нозе помазни од моите.
Уште да ми каже дека го боцкам :pos:

... :icon_mrgr: а замисли да легнеш со маж кој се нема депилирано од неговото раѓање па ќе треба да се зимаат ножици за сечење ограда за да се тргне шумата ... :)
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 00:20 ---
Јас и ден денес неможам да разберам зашто машките се депилираат??? :confused:

За да може девојката да гледа попрегледно а не да се почуствува како да се наоѓа во амазон. :icon_lol:

да не идемо у крајности . .:)

еве едн виц , била си една принцеза , млада згодна мераклика . . . и има много удварачи , уметници адвокати , благородници. ..и др , ама никат е била сас некој сељак , сакала да осети мускули , пот , вуна и . .
такој едн д`н нашла некога и договориле се да се најдев на некое место тј вечер. . .

и сељак израдуе се и вика си да не се поруга , избањал се избричил се депилирал измил зуби и све такој. .. .
, нашле с е вечерто на договорено место , и почнев да се фаќав и принцеза види , и му каже - на мене ми е преку главу од тиа мазни , сакам нешто МУШКО да осету . . .

и плус на сред зимо:pipi::свиркам:
муабетот му доаѓа ко ај на здравје бричење :LOL:

џабе бамбурите за машките кои депилираат нозе, демек издепилирал нозе и педер е :facepalm:
некои машки имаат разлог за депилирање...замислете бодибилдер на натпревар да отиде со влакна а треба мускули да покаже :unsure: и ред др али да не навлегувам.
да иам потреба и јас би депилирал нозе али вака без причина не би трпел болка :D

... :icon_mrgr: а замисли да легнеш со маж кој се нема депилирано од неговото раѓање па ќе треба да се зимаат ножици за сечење ограда за да се тргне шумата ... :)

За да може девојката да гледа попрегледно а не да се почуствува како да се наоѓа во амазон. :icon_lol:

Јас си легнувам со маж што се нема депилирано од раѓањето и стално мрчам дека не е доволно влакнест :P

Со други зборови, се депилирате - да ви изгледа поголем.:D

Јас си легнувам со маж што се нема депилирано од раѓањето и стално мрчам дека не е доволно влакнест :P

Со други зборови, се депилирате - да ви изгледа поголем.:D
Ланџи, си размислила ли да се прошеташ до Иран, или во најмала рака, Турција?

Баш тоа мислев деновиве. Ти стварно знаеш да гледаш, Дуле!
Гледам многу рунтави авантури на твоето патешествие, и многу интересна секс играчка во форма на шиш кебап.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom