Многу ми се свиѓаат, али никако да седнам да преслушам се како што треба и да им навлезам убаво, па да речам дека ги слушам.
Ги потслушнувам и многу ми се свиѓаат ^^
Аууууу сине како сум ја заобиколил темава, инаку за мене Дејв Гахан е новиот Исус. Мракови, мракови, ко што сум меланхолик по природа ми ја насликале душата. До пред месец дена ептен забегав, што освен нив, се друго ми беше мачење да слушам. Него да не ја тупам, ги ставам топ траките по редослед (за мене ).
Не знам да ли веќе дадов мое мислење за темава, но и да се повторам нема да биде исто како предходниот пат доколку сум се произнесол по тоа прашање. Ги слушам како дете и сега најдраги ми се оние песни кои ми останаа во сеќавање на тоа време, романтичарската синтетик поп Synthpop фаза кога немаше техно во денешна смисла тогаш тоа се викаше техно поп, текстовите им се генијални i sega iako muzicki zabegaa vo psihodelija. Значи po moj vkus najbolji bea vo periodot na ovie albumi
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.