П
Пепси_
Гостин
Ако даде, теши се...![]()
za greovi si ce ti se smeat.......epten plitko razmisluvanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако даде, теши се...![]()
Тешко ти било, друже, кутра женска маки виделаАбе остај, таа ко пепељара јас ќе се праам ненормален ....... Абе од двај и го стаив у пичку матер тесна тесна кожичката ми ја скина.
Маче, јас ќе бидам твојот земјоделецЕве и јас барам, се кријат по глувчји дупки... Нема кандидати...![]()
Нежни рачички имаш ти за земјоделец... Најзобилно...Маче, јас ќе бидам твојот земјоделец![]()
За имитирајнето и јас така си мислам, оти човеко ми дава искрени комплименти...![]()
Од кај знаеш? Можда вежбам кик бокс 8 години и не се баш толку нежни.Нежни рачички имаш ти за земјоделец... Најзобилно...
Нежни рачички имаш ти за земјоделец... Најзобилно...
Маче, јас ќе бидам твојот земјоделец![]()
Земјоделецо може да се покондуре ама коконота останува кокона.Има нема, јас така мислам... А обично не сам грешка...
Да бе, да ги боле главата повеќе....
Плус ако е женен, оште една плус ного ќе и се уарне и на земјоделците и на коконите... А ако му е арно на земјоделецо, на останатите човеци и се стемнува... Оти може да се покондуре...![]()
Зошто ептен ми е јака последната реченица?Маче, јас барам некој со имање во село, макар и нива. Куќата сама ќе си ја изградам. Луки го отепав од молење, еднаш ми вика да, после гледам со други ми шврља... А јас си сакам стокмен човек, домаќин. Ако ги исполнуваш овие услови, јас ќе дојдам и ќе ти клекнам на колена.
Зошто ептен ми е јака последната реченица?![]()
Нежни рачички имаш ти за земјоделец... Најзобилно...
Модерен земјоделец бе, повеќе да работи со паметот отколку со рацете![]()
Meh..at least I ll try!Поперверзен од мене и тоа е услов. Чекор напред.![]()
Ќе направам ЦНЦ машина што ќе копа место мене дур гледам Волшебнички.Модерен земјоделец бе, повеќе да работи со паметот отколку со рацете![]()
Без орање два пати дневно ништо не праиме!![]()