F
FARANG
Гостин
Повеќето што се недостижни, како што кажуваш и ти самиот, се всушност идолизирани од тој што ги сака.
Уреду сум со концептот, машките да им пристапуваат на женските, но не сум ок со концептот увек машките да го прават првиот чекор, затоа што по автоматизам тоа укажува дека женските треба да бидат освоени што укажува на тоа дека женските се недостижни. Повеќе фаворизирам пристапи каде што постои билатерален однос помеѓу двете странки кои подеднакво си се пуштаат меѓусебно за на крај сето тоа да резултира со немилосерден секс.![]()
Се дур идолизираш живи достапни битија не си се цениш доволно себе си. Јас сваќам да идолизираш јавна фаца ама некоја фуфа во кафич? Самодоверба повеќе, почни да се се цениш и постави се така. Малце поцврст пристап. Ќе попијеш понекоја корпа ама на крај крајева тоа е дел од играта.
Со остатокот се слагам меѓутоа една работа што ја имам научено е дека ако нешто сакаш треба да идеш и да го земеш. Дур чекаш може некој друг пред нос да ти го собере. Ова треба да важи за двата пола, всушност тоа што они чекаат во мој очи ги прави глупи.