Денешните мажи...

Не ти се има десено да седнеш некаде со друштво без намера да бркаш некоја а да видиш нешто што ти се допаѓа? И да биле со намера да се журкаат никогаш не ја исклучувај можноста дека нешто може да биде. Абе што може да ти направи? Сигурно нема душата да ти ја земе, треба само да не си го сваќаш како пораз, свати го ко игра.

Сакаш да си ја подбриш играта цел да ти биде секој ден да попиеш една корпа. Седни одма после тоа и анализирај ги последните 5 мин пред да ја попиеш корпата. Како изгледаш, што носиш, што си рекол, се... Направи го ова 2 недели за ред има да научиш многу за себе. Its a game dude
Кој филм си го направи, пиј што е можно повеќе корпи за да научиш за себе. :rolleyes: Ало бре, си слушнал за достоинство, себепочит, анализа и проценка на работите?
Секој нормален што размислува барем малку би постапил како дечкото, па после таквото видено дејствие кое се одвивало ни пијан не би и пристапил. Ако проценам дека има шанса ќе пријдам, ако не нема што да се брукам џабе.
Шмизлите корпирале 3 групи и "е тоа ти е грешка, можеби баш тебе те чекале...". Кој трип.

Sent from my Nexus

Кој филм си го направи, пиј што е можно повеќе корпи за да научиш за себе. :rolleyes: Ало бре, си слушнал за достоинство, себепочит, анализа и проценка на работите?
Секој нормален што размислува барем малку би постапил како дечкото, па после таквото видено дејствие кое се одвивало ни пијан не би и пристапил. Ако проценам дека има шанса ќе пријдам, ако не нема што да се брукам џабе.
Шмизлите корпирале 3 групи и "е тоа ти е грешка, можеби баш тебе те чекале...". Кој трип.

Sent from my Nexus

Секој со свој памет. И друг пат седи и гледај од страна и слободно задржи си го достоинството. Ќе ти се најде кад тад ;)

Добри мислења имаат и Фаранг и Roger, само не се согласувам со она: одбиваат 10 групи, можеби тебе те чекаат. Ова може во некоја замислена земја, во Македонија не е така...

Добри мислења имаат и Фаранг и Roger, само не се согласувам со она: одбиваат 10 групи, можеби тебе те чекаат. Ова може во некоја замислена земја, во Македонија не е така...

Финтата беше да не чекаш 10 групи друже. Од она што го кажа дечкото они чекале а други влетале во шема. Фала богу ако го видиш сето тоа ќе изгубиш морал и желба. Цела поента беше кога ќе видиш нешто што го сакаш собери храброст и побрзо стапи ТИ на сцена. Ако биде биде ако не бар знаеш на што си и имаш време да пробаш пак или да се препуштиш на друго уживање. Битката он ја загуби не почетокот кога размислувал а веќе некој се убацил.

Финтата беше да не чекаш 10 групи друже. Од она што го кажа дечкото они чекале а други влетале во шема. Фала богу ако го видиш сето тоа ќе изгубиш морал и желба. Цела поента беше кога ќе видиш нешто што го сакаш собери храброст и побрзо стапи ТИ на сцена. Ако биде биде ако не бар знаеш на што си и имаш време да пробаш пак или да се препуштиш на друго уживање. Битката он ја загуби не почетокот кога размислувал а веќе некој се убацил.
Те сфаќам, али да ти кажам една случка од Бугарија на одмор, каде што се е опуштено и слободно:
5 девојчиња, застанати во круг, на место кај што нема шанси да не поминеш најмалку 2 пати во вечерта, тип-топ. Одбија преку 20 машки, али онака со два реда муабет, никој не направи повеќе од 2 минути муабет со нив.

Топ беа девојчињата стварно, само знаеш што, никогаш нема да им го дадам тоа задоволство(дали прв или последен, коа си прв не им ја знаеш играта нормално) да си билдаат его на мене, на крај краева машко сум, имам гордост, не ми е дојдено баш до тие 5 девојчиња коа имаш уште 1000 други во околината.

Те сфаќам, али да ти кажам една случка од Бугарија на одмор, каде што се е опуштено и слободно:
5 девојчиња, застанати во круг, на место кај што нема шанси да не поминеш најмалку 2 пати во вечерта, тип-топ. Одбија преку 20 машки, али онака со два реда муабет, никој не направи повеќе од 2 минути муабет со нив.

Топ беа девојчињата стварно, само знаеш што, никогаш нема да им го дадам тоа задоволство(дали прв или последен, коа си прв не им ја знаеш играта нормално) да си билдаат его на мене, на крај краева машко сум, имам гордост, не ми е дојдено баш до тие 5 девојчиња коа имаш уште 1000 други во околината.

ДЕВОЈКИ, Е ОВА!

Ако се 5 уште на почеток знаеш дека ќе биде тешко. Раздели па владеј ако е возможно. Ко што напиша членот погоре проценка на ситуацијата е битна. Што знам, те сваќам мада јас сум таков ако не пробам после се нервирам дека не сум направил нешто што ете било во мојот домејн на можности. Не ми смета ако ме одбие, не го сваќам трагично. Си се водам од она there is plenty of fish in the sea. Штом ме одбие не ни размишљам на неа повеќе идам на следната или идам на друго место ако нема тоа што барам таму. Моментот кога ќе почнеш да се лимитираш, плашиш и размислуваш премногу филозофски за работи што се 99% физички а да не се лажеме што ти или она знае за тебе во тој момент? Се се сведува на тоа како изгледаш, како се понашаш, како ќе влеташ и дали си го трефнал моментот што не е до тебе. Ако си се знаеш себе си добро знаеш што ти се јаките страни полесно е да увидиш како можеш да се продадеш. Затоа е и битно после секоја корпа на брзина да се преиспиташ ќе се изненадиш колку можеш да научиш за себе оти обично се ситници кој не ги ни приметуваш. Рачунај во твојот пример одлуки паѓаат врз база на 2 мин мегусебно знаење. Од она што го кажа најверојатно не бил моментот - 5 си се журкаат сами во круг, тука нема што да губиш време нив не ги рецкам уште од старт.

Ама си ги заебал значи, си ги решил за вечерта :icon_lol:
Лошо размислување лошо.

Да се запознаеш со рандом женска во кафич во Македонија и уште и да размениш броеви е скоро невозможно. Точка.

Не, ние не сме доволно оригинални за кренатите сељанки.
Нажалост да, колку и да звучи сурово :)
--- надополнето: 6 март 2013 во 08:04 ---
Jas ne baram, jas go davam mojot broj. Posto sakas cifri okulu 40% se javuvaat nazad bar navaka
Те замишљам како низ Азија идеш по улица и сите ти се качуваат без да те прашаат:D

Нажалост да, колку и да звучи сурово :)
--- надополнето: 6 март 2013 во 08:04 ---

Те замишљам како низ Азија идеш по улица и сите ти се качуваат без да те прашаат:D

Ova e statistika od avstralija i London. Vo mkd ke testiram teren idniot pat. Azija e razlicno varira od region do region

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom