Денешните мажи...

Леле масакр сте го направиле девојчето.
Па така е не се храбри денешните мажи. На форум сите лаете, а во живо никаде ве нема. Не е до тоа колку девојката е дигната и лигава, туку до тоа колкави ви се мудата за да пријдете. И дигнатите и лигавите се скротливи, само треба да знаете како. Само што денес, не се ни обидувате, туку на првата корпа плачете како пи*иња...

aloo
edna slucka da ti kazam so mi se desi pred mesec dena
iskacam so 2 drugari vo diskoteka po dolgo vreme se e okej
do nas grupa devojki raspolozeni top se znaci ti davaat deka sakaat neso
taman da im se staime pred nas drugi im se staiva i kupia ruzi pijacki moabeti svrtea a nie samo posmatrame od strana i na kraj devojkive gi otkacia
posle toa istoto im se desi i na uste dve grupi na fraeri so im se staiva aj objasnuvvanje za ova please

aloo
taman da im se staime pred nas drugi im se staiva i kupia ruzi pijacki moabeti svrtea a nie samo posmatrame od strana i na kraj devojkive gi otkacia
posle toa istoto im se desi i na uste dve grupi na fraeri so im se staiva aj objasnuvvanje za ova please

Аttention whores :).

aloo
А што очекуваше ти да се случи? Или секое запознавање во кафич треба да заврши со блоуџаб?

aloo
Понуда и побарувачка :D

А што очекуваше ти да се случи? Или секое запознавање во кафич треба да заврши со блоуџаб?

ne so bloujob barem telefoni da se ramenea de kolku trebe da si neznam aj edni grupa maski da odbies ok ne ti se svigaat ali tri grupi da odbijat
neka ne davaat znaci deka sakaat neso
toa me vadi od takt celo vreme ti dava znaci deka saka neso so tebe i na kraj koa ke i prides se prai kojznae koe e i ni eban broj ne ti dava e toa me vadi od takt sto kur dava znaci deka saka koa ke i prijdes dobivas korpa nokaut:eek::D

ne so bloujob barem telefoni da se ramenea de kolku trebe da si neznam aj edni grupa maski da odbies ok ne ti se svigaat ali tri grupi da odbijat
neka ne davaat znaci deka sakaat neso
toa me vadi od takt celo vreme ti dava znaci deka saka neso so tebe i na kraj koa ke i prides se prai kojznae koe e i ni eban broj ne ti dava e toa me vadi od takt sto kur dava znaci deka saka koa ke i prijdes dobivas korpa nokaut:eek::D
Епа зошто вие се залетувате по такви бре. Сами си го барате, сам кажа дека 3 групи на машки им се ставиле. Сигурно не им се ставиле зошто давале знаци, туку дека биле јаки цуци. Кренати им се акциите, а и според муабетот има зошто. За нешто да цути (во овој случај однесувањето на девојките), треба да има плодно тло (течењето на лиги кај машките доколку само им се насмевнат).
Види сега, во такви ситуации има мали сигнали кои и едните и другите од мравки ги прават слон. Доколку девојката размени телефони, машкото ќе мисли дека и се допаѓа. За да се ослободиш и да не те боли глава после (а и да не си слушаш муабети), најдобро е од прва да покажеш дека не си заинтересирана доколку после разговорот немаш никакви симпатии кон дечкото. Во повеќе случаи, даден телефонски број, значи и дозвола (според машка логика) да ти звонат и во 2, 3 пополноќ, посебно доколку машкото е пијано и те смета за „курва на закачалка“, која во секој момент би си ги раширала нозете за него.

За што и да се работи најпрво треба да постои искра помеѓу двајцата. Неможе некој видел некоја девојка, и пришол се запознал и отчекува таа веднаш да му падне во прегратките. едноставно не и се допаѓа и тука завршува се. Во спротивно ако и се допаднал и има искра помеѓу двајцата таа секако нема да го корпоса од каприц туку и самата ке му го олесне ,,освојувањето,,. Неможе некоја да биде виновна затоа што некој си не и се допаѓал. Па и на тој некој некоја не му се допаѓа. Кога постои ,,искра,, помеѓу двајцата тогаш ,,освојувањето,, (го ставам во наводници затоа што кога има искра со самото тоа девојката е веке освоена и треба човек да е ептен тапа да промаши празен гол) на девојката е најлесното нешто. Освојувањето, додворувањето.... тоа е нај интересниот, нај возбудливиот, нај адреналинскиот дел од врската....посебно кога човек е бааги заљубен па кога ке му се стресат коленцата, кога ке му се земе говорот (кога е помлад)... човек треба да ужива во тоа а не да се жали.... Воопшто не е интересно кога се ке се деси на прва и без труд... како да одиш на пазар па дај ми кило кромид и две кила патлиџани...

па така е :) , немаат храброст да ја признаат некоја грешка која ја направиле а и самите знаат дека се криви, немаат храброст ни да ти пријдаат ни за разговор, немаат храброст за многу работи мислам дека во оваа време женските излегоа похрабри од машките :)
Конкретно тебе не ти приоѓаат?
Зашто јас секој ден сум сведок дечко да и пријде на девојка.

Не мора да пристапуваат и онака жените избираат секогаш. Сега ќе си ги одбираме како тикви :icon_lol:
Што убаво време дојде просто човек да ужива во сегашноста и релациите.

Избира тој што повеќе вреди најчесто нема врска ова дека сите женски се тие што бираат :) плус во 90% од ситуациите машкото прво пристапува така да он е тој што бира „тикви“ не девојката што чека некој да и пристапи..

има случаеви кога сум преземала иницијатива и јас,се однесувам со сите добро не правам разлика помеќу машките како што прават некои женски и за во врска со храброста машките по немаат храброст за да преземат одговорност, да признаат дека згрешиле и да ја признаат грешката иако знаат дека грешат и самите се криви.

Ретко жениве кај нас преземаат иницијативи,најчесто дремат и чекаат машкото да пријде како од памтивек.

ми приоѓаат, ама оваа со храброста повеќе го викам за во врска со тоа дека машките по немаат храброст за да признаат некоја грешка,дека згрешиле нешто макар и за ситницаа по немаат храброст да ја признаат или да преземат некоја одговорност дека тие се криви,оти дури и кога знаат дека се криви немаат храброст да признаат туку може да се случи и да се налутат демек тоа не е така.

ми приоѓаат, ама оваа со храброста повеќе го викам за во врска со тоа дека машките по немаат храброст за да признаат некоја грешка,дека згрешиле нешто макар и за ситницаа по немаат храброст да ја признаат или да преземат некоја одговорност дека тие се криви,оти дури и кога знаат дека се криви немаат храброст да признаат туку може да се случи и да се налутат демек тоа не е така.

Верглаш вака,очигледно од доживеано непријатно искуство со некој од твоите партнери.Премногу е очигледно,веруј,затоа не генерализирај.Инаку,човек кога не е самокритичен,односно нема доблест да си ја признае грешката,има проблем со егото,а не со храброста.

Денешниве мажи се срцки, НО само затоа што не си дозволувам да се дружам со некоја багра. :)
Одвреме навреме ќе се здаде и по некој ашлак, ама најчесто сум опкружена со фини момци.:pipi:

културно е да дадеш број,ако мислиш дека дечкото е нормален според некои твои критериуми,а после ти одлучи дали ќе има нешто повеќе.

треба да му се даде шанса,можеби утре дента на кафе ќе сватиш дека си имал други мислење.

Или шо те ебам,ќе му дадам број само ако ми се ебе со тој и тој,а од друга страна кенкате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom