Хмм...
Денешните мажиња?
Денешните мажиња?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ок ама "таква" ако земат за жена нема со силиконите и со 3 кила пудра да им ги воспитува децата и да чисти и готви.Па добро бе другите може билдаат и возат кола оти нејќат врска изгледа се навлечени на авантури.![]()
ок ама "таква" ако земат за жена нема со силиконите и со 3 кила пудра да им ги воспитува децата и да чисти и готви.
Најпрост пример се шабанскиве пејачи и пејачки. Врска, брак и после 2 години развод.
Епа и мажите што се домаќини не се сите дебели и смрдат на умрено. Хигиената,воспитувањето и образованието немаат допирни точки со карактерот.Не се уште ендемски вид средените жени со кутлача во рака. Со правилен распоред на времето ќе се достигне балансот меѓу физичкото и интелектуалното преточено во пракса. Или пак шаблонски мора дечкото да збори за Сократ или Изида и пропорционално да биде дебел и да смрди на умрено.
За темалва!!!!
моменталната економска ситуација ги доведува момчињата да не се сигурни во самите во себе..со некој денар за еден пијалок не се приојга кај девојка.
![]()
У кој вид спаѓа дечко ти?
Во (У) загрозен вид.
Значи има и уште еден вид маженца, што генерализираш тогаш?
Јас неможам да сфатам како сте го нашле оној правиот, а овде дискутирате како вистинските мажи се ретки бла бла и на крај пак сите сте со дечковци и заљубени паѓате у несвест...њтф?
Оооооо ми текна "вистинските мажи" се зафатени од форумџиките на кајгана...хау кул ис дет..
а така значиииииииииЗначи има и уште еден вид маженца, што генерализираш тогаш?
Јас неможам да сфатам како сте го нашле оној правиот, а овде дискутирате како вистинските мажи се ретки бла бла и на крај пак сите сте со дечковци и заљубени паѓате у несвест...њтф?
Оооооо ми текна "вистинските мажи" се зафатени од форумџиките на кајгана...хау кул ис дет..
Кое такво ти е бе мали?
Каде виде јас да правам генерализации и дека само два вида имало? Зборев за овие што се расправаат за теретана, значи конкретно, нигде не реков дека само тие постојат, мислам Бог да чува.
Баш јас овде не јадам трици за како сите мажи се исти или дека се сите ѓубриња, говеда и слично, затоа поарно е да си тропаш вакви зелени на вистинско место.![]()