Денешните мажи...

Па добро бе другите може билдаат и возат кола оти нејќат врска изгледа се навлечени на авантури. :D
ок ама "таква" ако земат за жена нема со силиконите и со 3 кила пудра да им ги воспитува децата и да чисти и готви.;)
Најпрост пример се шабанскиве пејачи и пејачки. Врска, брак и после 2 години развод.

ок ама "таква" ако земат за жена нема со силиконите и со 3 кила пудра да им ги воспитува децата и да чисти и готви.;)
Најпрост пример се шабанскиве пејачи и пејачки. Врска, брак и после 2 години развод.

Не се уште ендемски вид средените жени со кутлача во рака. Со правилен распоред на времето ќе се достигне балансот меѓу физичкото и интелектуалното преточено во пракса. Или пак шаблонски мора дечкото да збори за Сократ или Изида и пропорционално да биде дебел и да смрди на умрено.

Не се уште ендемски вид средените жени со кутлача во рака. Со правилен распоред на времето ќе се достигне балансот меѓу физичкото и интелектуалното преточено во пракса. Или пак шаблонски мора дечкото да збори за Сократ или Изида и пропорционално да биде дебел и да смрди на умрено.
Епа и мажите што се домаќини не се сите дебели и смрдат на умрено. Хигиената,воспитувањето и образованието немаат допирни точки со карактерот.

За темалва (y)!!!!
:(:( моменталната економска ситуација ги доведува момчињата да не се сигурни во самите во себе..со некој денар за еден пијалок не се приојга кај девојка.:facepalm:

Ако веќе сакаш да ги фатиш оние ниските, доволно ти е една убава кола...., во спротивно што и да направиш друго е џабе..
За жал таквите девојки се многу почести од порано, јас би рекол дека се мнозинство.. едно од материјалната состојба, друго од некој си "натпревар" меѓу девојките кој владее у последно време....Која ќе седне у поубава кола.. која ќе прошета повеќе пати на море и ќе има повеќе слики на fb од таму.
Заклучив дека на многу од девојките денеска ова е најбитната работа у животот...па колку сака некој нека ме негира, никогаш нема да ме убеди во спротивното.
Тие не знаат да ценат вредности и попрво би избрале куртон кој не работи ништо во животот и знае само да троши пари, отколку зафатен дечко кој што дава се од себеси за да со вложен труд знаење, изгради некоја кариера и пристоен живот.
Таквите не можеш да ги освоиш со едно чоколадо, цвеќе и пар склопена реченица..

Од друга страна и ние денешниве мажи сме ропаци што не знаеме да ги процениме девојките кои научиле како се раѓа лебот и ги научиле правите вредости во животот.
Убаво сме испијанчени од "надворешното"..
Ги бираме оние погоре само затоа што имале разголено тело(покажале све), во животот знаат само да се средуваат и дотеруваат, ништо не работат но затоа секогаш изгледаат убаво..

Денешните мажи се ропаци како и вчерашните а и оние од завчера.

Во (У) загрозен вид.

Значи има и уште еден вид маженца, што генерализираш тогаш?
Јас неможам да сфатам како сте го нашле оној правиот, а овде дискутирате како вистинските мажи се ретки бла бла и на крај пак сите сте со дечковци и заљубени паѓате у несвест...њтф?
Оооооо ми текна "вистинските мажи" се зафатени од форумџиките на кајгана...хау кул ис дет..

Јас неможам да сфатам како сте го нашле оној правиот, а овде дискутирате како вистинските мажи се ретки бла бла и на крај пак сите сте со дечковци и заљубени паѓате у несвест...њтф?
Оооооо ми текна "вистинските мажи" се зафатени од форумџиките на кајгана...хау кул ис дет..

Кое такво ти е бе мали?
Каде виде јас да правам генерализации и дека само два вида имало? Зборев за овие што се расправаат за теретана, значи конкретно, нигде не реков дека само тие постојат, мислам Бог да чува.
Баш јас овде не јадам трици за како сите мажи се исти или дека се сите ѓубриња, говеда и слично, затоа поарно е да си тропаш вакви зелени на вистинско место. ;)

Последно уредено:
а така значиииииииии

е па драги форумџики да ми се фатите за тииииииииииииииит :P

Кога веќе ги знаете вистинските вредности во животот, и имате сфатено дека материјалното е само за егзистенција, што им се замарате на денешниве мажи и жени, оставете ги, нека живеат во заблуда, и тие еден ден ќе сфатат, некој порано некој подоцна. Веројатно им е убав тој живот на моќ, слава , пари и фукање со секој. Но, на крајот не ги обвинувам нив, никој човек не е роден таков, тие се само луѓе кои наседнале и ја прифатиле Матрицата.

Кое такво ти е бе мали?
Каде виде јас да правам генерализации и дека само два вида имало? Зборев за овие што се расправаат за теретана, значи конкретно, нигде не реков дека само тие постојат, мислам Бог да чува.
Баш јас овде не јадам трици за како сите мажи се исти или дека се сите ѓубриња, говеда и слично, затоа поарно е да си тропаш вакви зелени на вистинско место. ;)

Wooow мирна еј...нишо лошо не пишав праиме муабет, така?
Одма тепачки, не реков ја дека јадеш трици туку само културно прашав дали постои трета опција.
И ич несакам кога некој ми става зборови во уста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom