Денешните мажи се маженца![]()
Боље да си маженце и да плескаш отколку мажиште да го молиш да ти се дигне и на крај педер да станеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денешните мажи се маженца![]()
Боље да си маженце и да плескаш отколку мажиште да го молиш да ти се дигне и на крај педер да станеш.
А ти мажиште меѓу маженцата си чинам?![]()
Муабетиве за теретана, човече.
Едниве од некои комплекси почнуваат со вежбање, па кога ќе достигнат некое ок ниво, добиваат голема самодоверба (се зјапаат ко женска кога си го гледа целулитот на нозе во огледало, си се восхитуваат, се сликаат, обавезно фотка сега со новопримените стероиди за да се исчистат мастите од стомакот и да излезат уште повеќе стомачните). Што и факт е дека треба да ја имаат, независно што 90% се боцкаат и кај и да е, со мускулите и гради ќе им пораснат.
Другиве пак, од комплекси повторно (што не се ко првиве, а се знае дека жените изузетно повеќе се палат на стомачни отколку на пивски стомак, како што мажите не сакаат исто растресено сало и спојлери) се вадат на мозокот, дека тие го имаат, другиве го немаат, а исто првиве и мали куриња имаат, прости се, вообразени амеби и ропаци.
Иста сорта, друго пакување.
Ти одиш ли во теретана? Прашувам затоа што не ти се познава, а совршено ги исполнуваш условите за овој стереотип.
Примено на знаењеDenesnive mazi(odnosno mazenca, posto poveketo se pod 25), sum gi zabelezala oti dosta cesto nosat kratki bradi. Dali od sto gi mrzi da se bricat ili teraat nekoja moda, ne znam. Bitno mene mi se seksi takvi, nemojte da se bricite sekoj den.![]()
Не знам зошто длабоко идете со дискусијава. Едноставно е, ако мажот е симпатичен, висок, богат, делумно фин и живее во град, одма го намирисуваат девојки и самите му се пуштаат, зошто сакаат да си го средат животчето. Просто како петочен грав.
Затоа пола се импотентни а пола педери .денешните мажи од австралија,шведска,америка се далеку попривлечни од мажите од гоцевата раса.
Toa e можеби зашто тие што се најубави(и машки и женски) се најдигнати и најпребирливи. И на крај "кој бира тај мастурбира".Денешните мажи шетаат со некомпатибилни девојки покрај себе. Скоро и не познавам непривлечна девојка што е сингл и затоа често гледам лепотан со прилично неубава девојка покрај себе. Некако убавите, привлечните и љубезните остануваат резерва?
![]()
Toa e можеби зашто тие што се најубави(и машки и женски) се најдигнати и најпребирливи. И на крај "кој бира тај мастурбира".
Од мое лично искуство знам 4-5 девојчиња кои сигурен сум дека последниве 3 години немале дечко (а не е можно никој да не им се пуштил).
Машките се прича за себе (тие што не ги можам). Специјално да собирам пари за коли,да билдам тело,да ја частам за на крај да испадне курва и да ме шутне - НЕ.
Ретко кое машко знае кај кои женски не палат овие работи и пробува да ја освои со харизма,шарм и останати пар ствари кои што се за стабилна и цврста врска а не за секс-авантура.