Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Се звиси до расположението.Но инаку повеќе ја сакам ноќата.Тишината во која можам да размислувам за милион работи без притоа некој да ми попречи.

денот е убав за денски прошетки..а ако е топло уште поубаво.. ноке ппак е убаво ии поромантик

Poveke ja sakam nokta,nekako sum sum pospokojna,a denje samo brzam za negde..Mislam deka imam poveke energija noke,a denje,posebno ako sum rano stanata kako pretepana sum.

Нај многу го обожавам денот од 00:00 до 05:00...и поради тоа дневната светлина многу ретко ја гледам :toe:

хмммммммммммммм...јас најмногу од се го обожавам изгреј сонцето.
Тоа означува почеток на нов ден.Нешто ново се раѓа со надеж дека ке биде подобро и повозбудливо од претходното.Обожавам да го дочекам со личност која ја сакам...навистина многу секси и романтично.Ми се случи претходната нова година со срцето мое и навистина беше нешто незаборавно...

еех мислам дека поќе ноќќќќ :pipi:

Nokta tisina e i nikoj ne me zamara nit mi zvoni mobilen ni fiksen se e mirnoo i uzivam togash.

ноќ повеќе сакам

Повеќе ја сакам ноќта! Навечер се прават поубави работи :vozbud: особено после 12 :vozbud:

после полноќ... уживам... :)

zjdi sonce togas vo leto igrm fudbal toa e mojot omilen del od denot

bre!!! so ovaa rabota jas so ja rabotam , povejke za mene nema granica kade zavrshuva denot i pocnuva nojkta!

Па изгрејсонце и ноќ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom