Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
Ова ноч није мој дан :) Па што знам некако подобро ми е ноќ.А особено во летните периоди,и би сакал да е онака избалансиран денот и ноќта како во зимиските периоди.Повеќе ноќ отколку ден :):)

Ноќ 3-4 часот по полноќ, кога низ градот сме само ние и неколку кучинња....

definitivno zajdisonce, najubaviot period od denov uste da si na nekoe romanticno mesto so nekoja dada do tebe, onaka na plaza na pr. uf uf meraci!

Ги сакам и изгрејсонцето и ноќта после 12.Ноќта ми е многу мистична,романтична и многу сакам да ги набљудувам ѕвездите...
Меѓутоа и изгрејсонцето си има своја убавина,но најубаво е да гледаш изгрејсонце кога си на планина или на плажа.Барем според мене.

зајдисонце многу ми се допаѓа посебно кога си на одмор најубав перид од денот тогаш не е жешко ветерче подувнува и почнува журката мммм прекрасно чувство

Изгрејсонце....Гласав за него, иако многу го сакам и зајдисонцето...

go sakam zivotot,taka da i denot i nokta :cvdsewqgkk
no koga bi morala da biram...zajdisonceto...na plaza.. :zasqwqrghj

По полноќ.
(Преку лето) можам да седам/лежам на тераса до изгрејсонце (по можност со кафе :)). Сите можни цвеќина од саксиите и леите мирисаат, косена трева, штурци, крекаат жаби, слаб ветер, па бројам ѕвезди и авиони, светулки и мали светленца во неколкуте селца од другата страна на езерото, месечината и одразот во водата, и точно на полноќ го слушам возот во подножјето на планината, 6 секунди подоцна можам и да го видам. :)
Атмосферата е неповторлива, особено со правото друштво, и не ја менувам за ништо. Мене ми е тоа дел од рајот.:nokti:

Emma напиша:
По полноќ.
(Преку лето) можам да седам/лежам на тераса до изгрејсонце (по можност со кафе :)). Сите можни цвеќина од саксиите и леите мирисаат, косена трева, штурци, крекаат жаби, слаб ветер, па бројам ѕвезди и авиони, светулки и мали светленца во неколкуте селца од другата страна на езерото, месечината и одразот во водата, и точно на полноќ го слушам возот во подножјето на планината, 6 секунди подоцна можам и да го видам. :)
Атмосферата е неповторлива, особено со правото друштво, и не ја менувам за ништо. Мене ми е тоа дел од рајот.:nokti:

Можиш да продолжиш... :)

Зајдисонцето,ама не до полноќ,туку само тие 5-10 минути на заоѓање...милина

M@We4kA напиша:
Можиш да продолжиш... :)

Може си кажала се што има :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom