Ден или Ноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

Ден или Ноќ?

• Вкупно гласачи
    323
mnogu ljubam da veslam posle polnok, ednostavno temnicata mi vozbuduva nekoi custva i se osekam naj slobodno

Изгрејсонцето и зајдисонцето ги сакам затоа што глетката е посебна, небото како да е во пламен, боите се рај за очи! Свежината на воздухот е пријатна, убајни за душа.

Денот не го сакам баш многу, посебно летно време. Вечерите ми се најубави, пријатно за прошетка, свежичко и убаво, небо полно со ѕвезди и месечина мх мх

poovece ja sakam nocta neznam zosto ama mnogu pointeresno mi e da sedim dodeka e noc.

:vozbud:

Ноќтааа....ммм...ја обожавам....тогаш се осеќам најубаво...најрасположено...темница....а особено на лето...ммм...мераци.....

definitivno nocta posle polnoc :) ja obozavam nocta,a posebno toj period posle polnoc. vo posledno vreme mene kako i da mi pocnuva denot posle polnoc a ne kako po pravo da zavrsuva :) ednostavno se cuvstvuvam prijatno vo toj period. ja sakam nocta, temninata, misterijata vo nea.... ednostavno nocta sama po sebe nosi nekoja posebna ubavina :)

Зајдисонце! (до полноќ-Периодот на Журките:))

зајдисоце најубаво а посебно во лето мх мх мх...после журка до полнок да после полнок....време ЗА спиење...

Зајдисонце! Секогаш лебди некоја романтика во воздухот во овој дел од денот, а и глетката е прекрасна, поготово па и ако си на плажа..... Си ја сакам и ноќта, таа прекрасна тишина... кога конечно можеш да се опуштиш и на раат да си поминеш некое време потполно сама...

зајдисонце, без двоумење! мада кога ќе видам тесен избор има направено, секој дел е со своја убавина! ама зајдисонце си е зајдисонце.. така на плажа, сами двајцата, одблесок на сонцето од езерото/морето... тивко,убаво... гррр се наежив!

Рано сабајле кога изгрева сонцето и ноќта после 12.Не можам да се решам баш.

Go sakam izgrejsonceto iako samo ednas sum stanala da go gledam. Ali gletkata e prekrasna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom