Демографија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега го погоди со прашањево, има да избега
Па сега Дарлинг, искрена да бидам најубаво сум јадела и пиела, кај луѓе од село, домаќини што си го знаат редот и домаќинлукот што би се рекло. Јас сум хедонист по природа и многу сакам добро мезе и добро вино. А во комбинација со природата што ја нуди, мислам дека ќе ни се допадне на сите таму. Е сега се зависи од домаќинот.

Сакаш да дојдеме сите Ротино кај тебе на гости?
Јас ќе ве однесам :ljubove:
Стварно е убо Ротино, има и езеро :)
Автоматски споено мислење:

Сакаш да дојдеме сите Ротино кај тебе на гости?
Јас ќе ве однесам :ljubove:
Стварно е убо Ротино, има и езеро :)

Ете, младите почнаа да се враќаат во Македонија! :)
Сега најсериозно, јас ако некогаш би се вратила да живеам тоа би било во некоја порурална средина, сега не џенем од градот ама дефинитивно не во центар.

Леле кажа ликот кој прв штрафта фати Германија хахахха
Абе не ти е срам алооо ???
Кај се наоѓаш ти бе куре златно моментално ? Од која држава лапаш пари ти и женати ?
Појма немаш ти за мојот живот искрено да ти кажам, ниту знајш јас кај сум, ниту знајш шо работам и дали работам, ако се базираш ти на муабетите тука шо ги прајме за чешитлок алал да ти е ;)
Зошто не си седеше ти Македонија ако лесно се печали за стан, оти му ја дувна Германија, гарант и Бугар се имаш пишано оти тие најгласни се, најголеми патриоти за државата.
Седи Германија, јади кифли од лидл, во ресторан максимум до Мек Доналдс и трга настрана за мизерен стан во Скопје од 40 квадрати.
Ќе дојди еднаш годишно Македонија, ќе попродава пуфки тро, ќе позмиздри како е тешко во странство и не е то шо беше Германија, ко ќе се свртиш пола живот помина.
чола за (византиска) кралица

Па сега Дарлинг, искрена да бидам најубаво сум јадела и пиела, кај луѓе од село, домаќини што си го знаат редот и домаќинлукот што би се рекло. Јас сум хедонист по природа и многу сакам добро мезе и добро вино. А во комбинација со природата што ја нуди, мислам дека ќе ни се допадне на сите таму. Е сега се зависи од домаќинот.
+1. Preaching to the choir. Хедонизмот ми е во крвта. Со алкохолот :D

Back
На врв Bottom