SkYw4lk3r
The last Jedi
Ajde daj mi primer nekoe klipce , kolku sum go razotkril ke ti pisam, znaes kako mu se trikovite, treba da se obrne vnimanie na toa sto najmalku ocekuvas deka ima nekakva uloga, Aj pisi pa ke vidime, posto ima i nekoi sto ne sum gi gledal. Ali ova e NAJDZVERSKO-={K-O-R-U-N}=- напиша:Ај објасни ги тие што си ги сватил како ги праи, баш сакам и ја да научам да праам трикови ко него.....

i glej te gi drugite sto se od strana so isto ime.
imeti samo kako se dvizi topceto sto go frla(dali e slobodno dvizenje ili moze da se primeti deka e zakaceno so konec) i tamu kaj sto go vrla ima grupa na negovi luge(dogovoreni luge) i se si se odviva spored planot toa so TS potpisot, a toa kako go snemuva od scenata ostanav so otvorena usta, pose toa e prethodno snimano. A toa sto go nacrtal na listot i na cidceto isto se negovi luge, kaj moze so nekoj gosti sto dosle da pravi takvi zaebancii se si e po scenario, pa barem taka ja go gledam posto toa mi e stvarno edinstvenoto logicko objasnuvanje.
т.с ги имам и јас сите објаснувања. За кипот на слободата, за авионот, за поминување преку кинескиот ѕид итн.
. A toa deka Coperfield e komercijalen, dobro sepak tipot saka da si go iskoristi znaenjeto.