Дејвид Коперфилд

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Доброутро другарче. :wink:

Секој го знае тоа. Интересното е тоа како се изведуваат триковите. Неприметно.

Па ако заприметиш како го изведува трикот.. тоа веќе не е трик :)

Јас имам слушнато дека Дејвид Коперфилд "поминал" лебдејќи над Бермудскиот триаголник и изјавил дека таму има голема сила што влечи надолу.. не сум го гледал тој клип, еден другар ми кажуваше уште порано за ова.... Ако го најдете клипчето ставете го тука.

A be odete na google i napisete "David Coperfield magic revealed" i se ke vi stane jasno :D

Да ве прашам: шо мислите, зошо сите трикој во трмница му се? :wink:

Mashina напиша:
A be odete na google i napisete "David Coperfield magic revealed" i se ke vi stane jasno :D
:zver:bravo brat ...ti se zablagodaruvam od se srce bidejki na mojot cortex samo uste ova mu falese....bidejki se drugo sto se slucuva vo opstestvovo e lesno objasnivo !

Pa se e do mislata na covekot, so kontrola na mislite i energija mozat da se pravat mnogu raboti.

Кога ќе сфатите дека не постојат магии. Се е до трик кој ги лаже очите те лаже она што го гледаш.

Во ова видео ви е објаснето како Дејвид Коперфилд "лета" :):):)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=_hPiYoBc664[/media]

Punisher напиша:
Во ова видео ви е објаснето како Дејвид Коперфилд "лета" :):):)
Да, да...

И кога лета над Големиот Кањон (Grand Canyon) од горе со безшумни хелихоптери го влечат, и хелихоптерите ги прават 2-3 фабрики низ цел свет!:tapp::tapp::tapp:

И тоа со прстените на клипчево, чиста глупост! Некој си имал голема фантазија, и многу непреспиени ноќи за да го смисли ова, за кое незнам дали некој ќе поверува!

ЕДИТ: Ова не се однесува до човекот кој го постирал, туку до типот кој немал друга работа, па смислувал интересни ствари што немаат врска и не држат вода (според мене)! Искрено, очекував во клипчето да го нема тоа како тој "лета" над Great Canyon!

Човече шо се нервираш, го ставил човекот „лета” во наводници. Сите знаеме дека многу непреспиени ноќи имало за да се измисли ова и никој не верува дека е вистина.
Ама ај биди фраер и измисли го. :wink:

koperfile eden golem lazgo nisto drugo

На едно интервју, (на Телма го даваа) го прашаа Дејвид Коперфилд дали знае кога ќе умре?

И овој им одговори дека нема да умре, барем не како "ние" што мислиме (да умре и го нема веќе, готово, крај, умрел човекот) туку знае кога ќе умре во ова тело, и кога ќе се роди, и каде!

Типот си е :zver:, а и да е лажго, го лаже цел свет!
Заклучок :zver: х 2!

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Да, да...

И кога лета над Големиот Кањон (Grand Canyon) од горе со безшумни хелихоптери го влечат, и хелихоптерите ги прават 2-3 фабрики низ цел свет!:tapp::tapp::tapp:

И тоа со прстените на клипчево, чиста глупост! Некој си имал голема фантазија, и многу непреспиени ноќи за да го смисли ова, за кое незнам дали некој ќе поверува!

ЕДИТ: Ова не се однесува до човекот кој го постирал, туку до типот кој немал друга работа, па смислувал интересни ствари што немаат врска и не држат вода (според мене)! Искрено, очекував во клипчето да го нема тоа како тој "лета" над Great Canyon!
Еј брат ... јас сум го видел само тоа клипче кога лета ... ако си ги видел ти другите тие на кои што лета над Кањонот и ако ги најдеш сподели ги со нас ...

David Copperfield Flying over the Great Canyon

Типов можете слободно да го наречете Супермен! Ги нема сите способности, ама барем "знае" да лета!

Иначе клипчево е снимено во 1986

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom