Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Relativnost, dilatacija na vremeto? Si slusnal nekogas za toa?Ова би го издвоил како најсмешно од извадоците што ги нареди.
A so ova uste ednas dokaza deka si ...И да, сигурен сум дека и планините се движат. Баш го видов Водно сабајлево како се помести и легна на другата страна.
Постојат луѓе кои што претпоставуваат, па така да ова за нив е точно...релативност...Но бидејќи ти препоставуваш дека Господ не постои тогаш тоа не е точно, т.е. вие си играте со работи кои се за играње или не си играте со работи не се за играње и не ги следите неговите стапки.
А ти си слушнал за моите теории дека времето тече еднакво „брзо“ за сите?Relativnost, dilatacija na vremeto? Si slusnal nekogas za toa?
Ги забораваш хајзенберговите принципи на неопределеност...За мене Господ е се она што е околу нас,се што не опкружува се што се случува околу нас е детерминирано од него.
Tvoite teorii?!А ти си слушнал за моите теории дека времето тече еднакво „брзо“ за сите?
Сам се замараш...ако сакаш да размислуваш за нешто, мораш да размислуваш за се` во врска со тоа, неможеш да игнорираш некои работи, во спротивно, многу се зголемуваат шансите да твоите мислења не се точни...Tvoite teorii?!
Abe makni mi se zauvjek ziti se najmilo, ne me zamaraj, so se tvoite "teorii".
Nema sto ti da mislis, izmisleno e.Сам се замараш...ако сакаш да размислуваш за нешто, мораш да размислуваш за се` во врска со тоа, неможеш да игнорираш некои работи, во спротивно, многу се зголемуваат шансите да твоите мислења не се точни...
Tvoite teorii?!
Abe makni mi se zauvjek ziti se najmilo, ne me zamaraj, so se tvoite "teorii".
Gospod po priroda e nespoznatliv toa go veli Jovan Damaskin vo knigata Tocno i pravilno izlozuvanje na pravoslavnata vera, samo posle e nedosleden i go definira kako ljubov, dobrina, mok...