Dedicated For Life

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
не ми се верува дека сеуште нема тема за групава...
според многумина најдобриот Македонски Swedish Death Metal, доста добро просперираа во 2005/2006 со нивниот албум By All Means, моментално се обидуваат веке скоро година дена да го завршат нивниот втор албум, во меѓу време бендот два пати си го промени својот состав т.е. гитарист.

да не должам многу еве ви го нивниот прв спот од No Faith песната...
п.с. во потпис ми е текстот од By All Means.
[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=jy3c6yv3nhs[/MEDIA]

п.с. не сум го гледал спотов со месеци, дури сега приметив дека детенцето што трча е уставари Ристе Демонајзер од на Дамир групава, како се викаа СоуФар...бе!

Првиот гитарист на групата односно Џоле такозвани Underdog е мој другар, типот навистина многу добро свири на гитара, не знам зошто ја спукаа работата.

Ау лоша тема!

Хм, Dedicated, ептен трендовско, и сум приметил дека се женски бенд (женскиве незнам зашто ептен се палат на нив, и тоа и неметалки дури) хахахахаха. :)

Првиот гитарист на групата односно Џоле такозвани Underdog е мој другар, типот навистина многу добро свири на гитара, не знам зошто ја спукаа работата.
и јас добро стојам со џоле, порано сакавме Punk'n Roll бенд да составиме заедно со Могли, Александар и брат му Нинџа ако ги знаеш, од негово мало се :)

иначе сега мислам дека џоле свири со SMUT или така нешто, пред неколку недели на една свирка го видов, а излезе од бендот поради Психо, нешто се закарале а и одсекогаш психо правел проблеми во врска со членовите на бендот. Ко Макс кавалера :)
Ау лоша тема!

Хм, Dedicated, ептен трендовско, и сум приметил дека се женски бенд (женскиве незнам зашто ептен се палат на нив, и тоа и неметалки дури) хахахахаха. :)
за Гиже збориш?

ноу хард филингс :) малце шега, на твоја сметка се разбира!

за Гиже збориш?

ноу хард филингс :) малце шега, на твоја сметка се разбира!

Хахаха, далеку од тоа не е она површна, нејзините бендови се Lelek, Holocaust, Decadence, Nihilist :)

и јас добро стојам со џоле, порано сакавме Punk'n Roll бенд да составиме заедно со Могли, Александар и брат му Нинџа ако ги знаеш, од негово мало се :)

А ти што мислиш од кое маало сум јас?

Disco Funky Lounge...

Со dog си беа најбољи постава, али паметно од страна на Џоле шо си отиде... си најде 2 бенда (SMUT | Edge Of Hate) и баш е супер..

А за дфл неам коментар..

Психо ми е комшија и колега на факултет:pos2:
Ги глеав 2-3 пати дефинитвно еден од подбрите македноски бендови.

Не ме фасцинираат. Не викам дека се лоши, едностафно не ми се по фкус. А тоа дека се женски бенд (по дефиницијата на Гижо) и ја ќе да сум приметил.

Свират македонски шведски дет метал?=))

Поточно Скопско скадинавски прогресив дет ама со примеси на гетеборшките предградија кај што доминираат супермаркети и бензински пумпи!

DFL се еден од подобрите мак метал бендови, но сепак според мое мислење оригиналноста им е сеуште лабава. Многу пати ми заликуваат песните на некои од познати бендови. Сега скоро разбрав дека работат full throttle, па ќе го видиме новиот материјал.
Во секој случај, многу се надежни. На секоја нивна свирка сум поминала Топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom