Дечково исцрпил 672 гига за еден месец

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Под 100 GB трансфер на месец и не е некој интернет како да го немаш.
15-тина филма да симнеш да гледаш толку е. Зборам за квалитетни филмови
ДВД 6-7 GB без рипување и слично евентуално рипнати до 4,7 GB.
Исто треба и да качиш нешто.Околу 200 GB на месец трансфер правам и е сосема нормално за домашно користење.Тука што има хомосексуализам и што нема еден провајдер да пушти свој тракер е друга работа.У цела Европа има само во Македонија нема.А и не е некоја многу голема инвестиција. После само внатрешен сообраќај реални расходи на провајдерот О денари. Евентуално и директен данлоад може ама тракер е подобро никој неможе да ги суди.

Бачето напиша:
Околу 200 GB на месец трансфер правам и е сосема нормално за домашно користење.
Баш ме интересира како го правиш тој 200 GB трансфер месечно. Што врска имаш?:mist:

Јас на кабловски правам од 60-80 ГБ месечно, мулето работи 24/7 и торентите постојано се менуваат :-) Филмови воглавном. Сосема е доволно, иначе се тоа се постигнува со 256к

672 - тоа би било повеќе одшто целиот збир на македонски интернет корисници користат за 6 или повеќе месеци, нели???

KaiTekk напиша:
672 - тоа би било повеќе одшто целиот збир на македонски интернет корисници користат за 6 или повеќе месеци, нели???

Тешко, јас имам видено луѓе/пирати кај нас што имаат исцицано ако не 672 GB ама 2/3 од таа бројка. :)

vardarce напиша:
Тешко, јас имам видено луѓе/пирати кај нас што имаат исцицано ако не 672 GB ама 2/3 од таа бројка. :)
iskreno kazano dodeka bev vo makedonija vo srednoto imavame ADSL vo eden kabinet 3 kompjuteri rabotea 24 non stop download plus surf ne se pozaliaja od telekom dali deka bese nivna donacija neznam so bese rabotata beja aktivni warez dc++ i-mash mislam deka bese ama drzavna smetka ne se sekirajta mnogu demo igr slegnav na dial up :D pa duri i CS ja slegnav na dial up

I jas bi sakal da iscrpam tolku,mislam deka bi mozel,ali aj nekoj od vas da mi go plati ADSL0ot posle :) inace svaka mu cas na deckoto

u pm....pak sum na 64\64 za 1 den 4 gb.....si spustif Cuba$e $X 3 Full 2.50 GB i Nat1ve In$trument$ Band$tand 1.90 GB...672 GB nikoas so ADSL0f nema da napraime :)...daj be da probame neso da napraime za da go trgnat limitof..ili skros da go trgnat ili pak neka ima limit ali ne da bide 64/64, ete neka bide 256/64, 1\2 od 512/128

И је бе брат ова не се трпи веќе! Па за три дена најмногу ми намалуваат брзина... Еј да те прашам нешто. Кога ќе ти ја намалат брзината можеш да симињаш и понатака или ти пука врската?

Мислев дали ти пука врската кога ќе пробаш да симнеш нешто?

наше дете од скопје во канада има 800гб upload направено од дома на подземље

tha_Casper напиша:
И је бе брат ова не се трпи веќе! Па за три дена најмногу ми намалуваат брзина... Еј да те прашам нешто. Кога ќе ти ја намалат брзината можеш да симињаш и понатака или ти пука врската?

brat, na sekoj 200 kb doek downloadiras ADSL LINK FAILED (THE DNJAVATOR WINDOW, taka si go narekof ja :kez: ).......... FUC|<ING SHIT.....moes ti da siminjas ali ke ti paga vrskata i ke te gnjavi celo vreme...

е мене така од некои сајтови ама еве на пример од точка симињам и по 16 мб без проблем со намалена брзина

tha_Casper напиша:
е мене така од некои сајтови ама еве на пример од точка симињам и по 16 мб без проблем со намалена брзина

bro kaj mene samo paga taka da vise ne downam niso koa e namalena brzinata....e sea iam nekoj useri, na drugar4inja sto im iam stegano filmoi....i koristam..doek mozam....:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom