Дечко со две девојки или девојка со две машки

• Креатор на темата Креатор на темата Don Mario
  • Време на започнување Време на започнување
PuMbA напиша:
МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА

И она првото не е оправдано ама за она второто нека каже некој е дека не е така?

kucka напиша:
Definitivno devojka so dve maski.Sto se maskite povredni od zenskite za da mozat da imaat dve zenski a zenskite da ne mozat dve maski?

Ne se raboti za toa deka devojkata nema da go naprai toa fizichki tuku psihichki e poveke sprechena da go naprai toa za razlika od mashkoto koe ponema predrasudi okolu tie raboti:poss:

*P|nK_G|rL* напиша:
I ja mislam decko so dve devojki. a zosto? Pa objasnija povekeminata pred mene:)

Sakate da kazhete deka nema sposobni dechkovci da zadovolat 2 devojki?:poss: :vozbud:

Дечко со две девојкиииииииииииииииииии

e ova e za luge so siroki zenici i goooolemo srce!!!!:pos2:

И двете ситуации се кул доколку си млад и немаш сериозна врска се разбира.

Ниту едно, доколку се работи за врски, но доколку се авантури не е страшно.

како што кажа и Нате,за авантура не е страшно,
а сепак мислам дека полесно би прифатило машко со две женски...
ретко кога има женско кое би било расположено за две машки одеднаш,но јас сум исклучок ;-)

asterix_m напиша:
И она првото не е оправдано ама за она второто нека каже некој е дека не е така?
Па така е и затоа го пишав зашто кај нас така е и така ќе остане

машко со две женски е ок, кој вели дека не може да ги задоволи, на пр. јас секако би ги задоволил:), а девојче со две машки ми делува малко педерско, лигавење и такви работи.

PuMbA напиша:
МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА

Ова е мото на деца до 16 години,на сељачишта и на балкански неизживеани мажи!

poprifatlivo e masko so dve devojki a ako e zensko so dve maski togas ke izleze deka e kurva a za maskite e poinaku tie mozat i da se falat so toa ama zenskite...

_FireFox_ напиша:
машко со две женски е ок, кој вели дека не може да ги задоволи, на пр. јас секако би ги задоволил:), а девојче со две машки ми делува малко педерско, лигавење и такви работи.

:pos: :pos: Многу глупо размислување...Зошто за вас машките се е ок дури и за позитивно го сметаш, а за женските педерско???Ако е педерско за женските, тогаш е и за машките...:tapp: како шо кажа RealGirL многу сељачко размислување...

dusicka напиша:
poprifatlivo e masko so dve devojki a ako e zensko so dve maski togas ke izleze deka e kurva a za maskite e poinaku tie mozat i da se falat so toa ama zenskite...

Сакаш да ми кажеш дека и ти се согласуваш со мотото на Пумба?:nesum:

RealGirL напиша:
Сакаш да ми кажеш дека и ти се согласуваш со мотото на Пумба?:nesum:

Мотото на Пумба владеј во Македонија. Во право си со претходниот пост, дека то мислење го имав само децата до 16 год и балканските неизживеани мажи. Ама против сите не се можи. :nesum:

Можи срцка можи,ако сите имаат некој заостанат начин на размислување,нека им биде али не се ставаме во нивни кош!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom