Дечко со две девојки или девојка со две машки

• Креатор на темата Креатор на темата Don Mario
  • Време на започнување Време на започнување
hmm ako sum so uste nekoj garant ke se smeam ... a baska nekako pederski mi e da ja odrabotime edna nie dvajca...

a za dve odednash i ne e nekoj filing kako vodenje ljubov
so edna

Prakticno, na zenata i trebaat ne dvajca, mnogu poveke za da ja zadovolat. Zenata e procuena po nezadovolen polov organ- los mk prevod od francuski, ne mi teknuva podobar izraz. Duri magare bi ja zadovolilo-poradi golemina i vremetraenje na procesot:) "Ijlada i edna nok" mi bese omilena kniga vo 6to:) Duri i tezata ja bazirav na nea!:pos2:
A maskoto cisto od vizuelni pricini- pojako se pali os zenskoto na vizuelnoto, psiholoski fakt.

дечко со 3 девојки упс дечко со 2 девојки sorry :):):)

Не би сакала групен секс, ама ете кога би морала да бирам, поприфатливо ми е дечко со две девојки, отколку девојка со две момчиња. Не знам зошто. :toe:

I ja mislam decko so dve devojki. a zosto? Pa objasnija povekeminata pred mene:)

Definitivno devojka so dve maski.Sto se maskite povredni od zenskite za da mozat da imaat dve zenski a zenskite da ne mozat dve maski?

МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА

Ако машките се фраери кога се со две девојки, тогаш женските се божици кога се двајца машки. Каква курва бе алоо? Отворете речник и прочитајте што значи зборот курва, па коментирајте. Али гледам скоро се се тинејџери на форумов, па има време ќе пораснат и ќе сфатат што е курва, а што е фраер :wink:

нај нормална работа ..... маско и две женски:poss:

Сите се за дечко со две девојки како што кажав ...
Лично мое мислење? Ни тоа ни тоа ... ни ми треба уште еден покрај дечкото, ни ќе дозволам уште една до нас ... патетика бе.
Него девојките што ме чудат ... подобро да има уште една девојка до вашиот партнер, кога би требало да бирате? А од друга страна љубомора на сите страни ... како така бе?:) :) :)

decko so dve devojki ???pa toa e normalno

PuMbA напиша:
МОТОТО:
МАШКО СО ДВЕ-ЈЕБАЧ
ДЕВОЈЧЕ СО ДВАЈЦА-КУРВА

Aham...Taka uvek ispaga...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom