Prakticno, na zenata i trebaat ne dvajca, mnogu poveke za da ja zadovolat. Zenata e procuena po nezadovolen polov organ- los mk prevod od francuski, ne mi teknuva podobar izraz. Duri magare bi ja zadovolilo-poradi golemina i vremetraenje na procesot "Ijlada i edna nok" mi bese omilena kniga vo 6to Duri i tezata ja bazirav na nea!:pos2:
A maskoto cisto od vizuelni pricini- pojako se pali os zenskoto na vizuelnoto, psiholoski fakt.
Ако машките се фраери кога се со две девојки, тогаш женските се божици кога се двајца машки. Каква курва бе алоо? Отворете речник и прочитајте што значи зборот курва, па коментирајте. Али гледам скоро се се тинејџери на форумов, па има време ќе пораснат и ќе сфатат што е курва, а што е фраер :wink:
Сите се за дечко со две девојки како што кажав ...
Лично мое мислење? Ни тоа ни тоа ... ни ми треба уште еден покрај дечкото, ни ќе дозволам уште една до нас ... патетика бе.
Него девојките што ме чудат ... подобро да има уште една девојка до вашиот партнер, кога би требало да бирате? А од друга страна љубомора на сите страни ... како така бе?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.