David Vendetta @ SEE University Campus, Tetovo - 04.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Веб-сајт
forum.opsesija.mk
Луѓе!!! Чујте и почујте!!!
Уште едно големо име од хаус сцената ќе настапи во Македонија и тоа на почетокот на летната сезона. Станува збор за францускиот ДЈ и продуцент Дејвид Вендета кој ќе и се претстави на македонската публика на 4ти Јуни во Тетово. Повеќе информации околу цена на картите и лајнап наскоро. :)

4275_96501695694_706165694_2622984_6347318_n.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Локацијава е жими qроф :S Ќе врие љунги,осеќам дека ќе има некое етничко нетрпение :smir:

абе шооо тетово ... :tapp:
не е можно ... не идам ... се изнервирав :)

Држ го Маро гајтанооооо.....Добро е.Со другар му е.Ќе дрнка виолинчето. Обавезно идење. на штулов нема гајле бе,само ќе го зеам дугаров шо заврши таму за секој случај.

Ја ако си ги средам проблемите со школо до тогаш, ќе идам, а ако не ќе се каам шо не сум учел на време. :) хуху

Warm Up for This Event :

DJ Babura
City Radio

Dj Bobi
Club Fm

DJ Dark Beat
[Sleaze Rec, Sk Supreme rec]
Is Back From Italy
www.myspace.com/darkbeatdj

DJ Young Sound
www.myspace.com/djyoungsound

Prodazni Mesta :

TETOVO :TANTRA LOUNGE,TOP TEN CAFFE,AGROPOLOG(benzinska pumpa),BIFETO NA SHTUL,STUDENTSKA UNIJA SHTUL,AMNESIA CLUB,CITY CAFFE

STRUGA : ALIBI CLUB

PRILEP : CAVALLI CAFFE

Prices PRE SALE 150 MKD

AT THE DOOR : 200 MKD WELCOME :)

- Иначе мене сеа ми текна дека не 5ти не се работи. Ако најдам друштво таму сум. :) Ќе биде :sekss:. :)
:vozbud::vozbud::vozbud:

што и фали на локацијата? зарем ако не е во скопје одма нешто не чини локацијата?
не знам што се плашите толку во Тетово...

Не е лошо, во Агрополог земам карти и се гледаме таму :vozbud:

Abe da ne se otkaza zurkava?

Уау... од кога е темава, ја сеа ја глеам, а колку шо знам немаше нишо нигде по медиуми за ова... а ако се дешаваше ќе беше спектакуларно најавуван...

коа ќе ми текне дека денес требаше флаери да делам за журчево :)
Бесплатно можам да влезам, ама се мислам дали да одам. :raz: Ме мрзи да одам до Тетово, не за друго :icon_lol:

Журкава би требало да биде добра, само да не заврне до вечер. Картите се 150 ден. а на врата по 200 ден. Тие што се плашат од етничко нетрпение, нека не се плашат:) Ќе има мноогу обезбедување и + секогаш е мирно и многу културно на Штул, не верувам дека ќе има проблеми освен со времево. Вчера колку што можев да видам локацијата е супер исто така и озвучувањето.

Ke ide li nekoj od ovde?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom