David Icke

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Се наоѓа во билки и од нив се екстрактира и се конзумира преку инхалација.Инаку се произведува и во човечкото тело.Халуцинации-лудница.

Не мора инхалација,може како течност да се натопи цигара или џоинт(поарно на џоинт оти има гаден тејст) и сонуваш свесен.

Ја има и кај жабите-оние зеленките со црнка линија на грбот,али замарање е да ги фаќаш-поарно со билката.

Туку како се викаше јконспираси планот за контрола и исклучување кој го пропагира ајк мислам кој термин се користеше смарт...смарф или??

И дајте бе објасните нешто за Рептиливе преку кур мие од видеа:mad: .

Ако немате капацитас да сврзете повеќе од три збора тогаш апстинирајте.

Lazgo i idiot.Kreten bolen vo mozokot !!!.Samo laze pa koj saka neka mu veruva

То е... од нешто мора да се вади пара..... лажење кога има будали да се лажат.... оти да не.
A drugite sto sekoj den vo sekoja sekunda sto ve lazat. I na sekoj cekor i sto ve pljackaat , i sto ziveete kako robovi zaradi niv.Zasto ne vikate deka i oni se lazgovci i prevaranti? Ne ucat na pogresno obrazovanie, energijata sto sega i sekoe dete znae deka ja ima sekade i deka e free ni ja naplakaat vrtoglavo visko. Prosecno semejstvo trosi poveke od 70% na smetki za benzin, struja, voda, komunikiacija-telefon. Ne samo kaj nas sekade vo svetot. Ne trujat so hrana, ne trujat preku vozduhot, ne osakatuva vo mentalni pogledi i uste milion drugi primeri. Zasto e lazgo zasto ima muda da zboruva javno i da ja plasira vistinata? Covekot kolku i da zarabotuva ja zasluzuva sekoja para sto ja zarabotil. Sto uste ni treba da ja razbudime svesta deka stvarno se e pogresno sto se slucuva okolu nas?

A drugite sto sekoj den vo sekoja sekunda sto ve lazat. I na sekoj cekor i sto ve pljackaat , i sto ziveete kako robovi zaradi niv.Zasto ne vikate deka i oni se lazgovci i prevaranti? Ne ucat na pogresno obrazovanie, energijata sto sega i sekoe dete znae deka ja ima sekade i deka e free ni ja naplakaat vrtoglavo visko. Prosecno semejstvo trosi poveke od 70% na smetki za benzin, struja, voda, komunikiacija-telefon. Ne samo kaj nas sekade vo svetot. Ne trujat so hrana, ne trujat preku vozduhot, ne osakatuva vo mentalni pogledi i uste milion drugi primeri. Zasto e lazgo zasto ima muda da zboruva javno i da ja plasira vistinata? Covekot kolku i da zarabotuva ja zasluzuva sekoja para sto ja zarabotil. Sto uste ni treba da ja razbudime svesta deka stvarno se e pogresno sto se slucuva okolu nas?
Која вистина бе... :pos:
Ако ти е скап бензинот, не вози кола, ако ти е скапа струјата, исклучи ја, ако мислиш дека храната не чини, стани земјоделец, одгледувај си сам храна...
Која е таа бесплатна енергија? Ако има таква, оти не ја користиш? Земај таму копај материјали, гради ветерници, генератори, струјомери и сл.
Ееее, неблагодарни луѓе... :)
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 00:51 ---
ПС, ако ја сретниш кралицата, поздрави го рептилот во неа...:pos:

Интересно е да се чита, тепање време. Глупо е да се верува.

Дејвид е гение,само не знам дали е сериозен со гуштерите или некоја метафора му е тоа.

Дејвид е гение,само не знам дали е сериозен со гуштерите или некоја метафора му е тоа.

Зар не ја објаснив илјада пати работата со гуштерите? :D

Ах, ќе треба да го прекопирам постот, за секој што го буни тоа кај Ајк.

Зар не ја објаснив илјада пати работата со гуштерите? :D

Ах, ќе треба да го прекопирам постот, за секој што го буни тоа кај Ајк.
Не сум прочитал,ако не те мрзи и ако знаеш на која страна ти е пишаното прати ми по ПП.

ne se samo gusterite:)))
--- надополнето: 6 август 2012 во 16:48 ---
Која вистина бе... :pos:
Ако ти е скап бензинот, не вози кола, ако ти е скапа струјата, исклучи ја, ако мислиш дека храната не чини, стани земјоделец, одгледувај си сам храна...
Која е таа бесплатна енергија? Ако има таква, оти не ја користиш? Земај таму копај материјали, гради ветерници, генератори, струјомери и сл.
Ееее, неблагодарни луѓе... :)
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 00:51 ---
ПС, ако ја сретниш кралицата, поздрави го рептилот во неа...:pos:

Abe Tapcho mene ne mi se problem ni strujata ni benzinot, zarabotuvam i poveke od dovolno za tuka. No ne e poentata da bideme samo jas i ti zadovolni na ovoj svet kapish. Zemi gi prosecnite makedonski semejstva odvojuvaat poveke od 2/3 od mesecnite primanja za energensi, koj do sega trebalo da bidat totalno free. Znaci mora da robuvaat za da se zatoplat zimno vreme i da odat do rabota, a sto se tice do kopanjeto veternici, generatori i sl. sto si navel toa se pravi grupno i kolektivno koga ke se podigne svesta, se dodeka sme pod masovna kontrola spieme. U najbrzo vreme ke se razbudat i ostanatite, a takvite kako tebe sekogas ke ostanat OPS-ovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom