David Icke

B

Black Guard

Гостин
Се наоѓа во билки и од нив се екстрактира и се конзумира преку инхалација.Инаку се произведува и во човечкото тело.Халуцинации-лудница.
Не мора инхалација,може како течност да се натопи цигара или џоинт(поарно на џоинт оти има гаден тејст) и сонуваш свесен.

Ја има и кај жабите-оние зеленките со црнка линија на грбот,али замарање е да ги фаќаш-поарно со билката.

Туку како се викаше јконспираси планот за контрола и исклучување кој го пропагира ајк мислам кој термин се користеше смарт...смарф или??

И дајте бе објасните нешто за Рептиливе преку кур мие од видеа:mad: .

Ако немате капацитас да сврзете повеќе од три збора тогаш апстинирајте.

Член од
10 јуни 2012
Мислења
129
Поени од реакции
23
Lazgo i idiot.Kreten bolen vo mozokot !!!.Samo laze pa koj saka neka mu veruva

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
То е... од нешто мора да се вади пара..... лажење кога има будали да се лажат.... оти да не.
A drugite sto sekoj den vo sekoja sekunda sto ve lazat. I na sekoj cekor i sto ve pljackaat , i sto ziveete kako robovi zaradi niv.Zasto ne vikate deka i oni se lazgovci i prevaranti? Ne ucat na pogresno obrazovanie, energijata sto sega i sekoe dete znae deka ja ima sekade i deka e free ni ja naplakaat vrtoglavo visko. Prosecno semejstvo trosi poveke od 70% na smetki za benzin, struja, voda, komunikiacija-telefon. Ne samo kaj nas sekade vo svetot. Ne trujat so hrana, ne trujat preku vozduhot, ne osakatuva vo mentalni pogledi i uste milion drugi primeri. Zasto e lazgo zasto ima muda da zboruva javno i da ja plasira vistinata? Covekot kolku i da zarabotuva ja zasluzuva sekoja para sto ja zarabotil. Sto uste ni treba da ja razbudime svesta deka stvarno se e pogresno sto se slucuva okolu nas?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
A drugite sto sekoj den vo sekoja sekunda sto ve lazat. I na sekoj cekor i sto ve pljackaat , i sto ziveete kako robovi zaradi niv.Zasto ne vikate deka i oni se lazgovci i prevaranti? Ne ucat na pogresno obrazovanie, energijata sto sega i sekoe dete znae deka ja ima sekade i deka e free ni ja naplakaat vrtoglavo visko. Prosecno semejstvo trosi poveke od 70% na smetki za benzin, struja, voda, komunikiacija-telefon. Ne samo kaj nas sekade vo svetot. Ne trujat so hrana, ne trujat preku vozduhot, ne osakatuva vo mentalni pogledi i uste milion drugi primeri. Zasto e lazgo zasto ima muda da zboruva javno i da ja plasira vistinata? Covekot kolku i da zarabotuva ja zasluzuva sekoja para sto ja zarabotil. Sto uste ni treba da ja razbudime svesta deka stvarno se e pogresno sto se slucuva okolu nas?
Која вистина бе... :pos:
Ако ти е скап бензинот, не вози кола, ако ти е скапа струјата, исклучи ја, ако мислиш дека храната не чини, стани земјоделец, одгледувај си сам храна...
Која е таа бесплатна енергија? Ако има таква, оти не ја користиш? Земај таму копај материјали, гради ветерници, генератори, струјомери и сл.
Ееее, неблагодарни луѓе... :)
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 00:51 ---
ПС, ако ја сретниш кралицата, поздрави го рептилот во неа...:pos:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Интересно е да се чита, тепање време. Глупо е да се верува.

M

Muranyi

Гостин
Дејвид е гение,само не знам дали е сериозен со гуштерите или некоја метафора му е тоа.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Дејвид е гение,само не знам дали е сериозен со гуштерите или некоја метафора му е тоа.
Зар не ја објаснив илјада пати работата со гуштерите? :D

Ах, ќе треба да го прекопирам постот, за секој што го буни тоа кај Ајк.

M

Muranyi

Гостин
Зар не ја објаснив илјада пати работата со гуштерите? :D

Ах, ќе треба да го прекопирам постот, за секој што го буни тоа кај Ајк.
Не сум прочитал,ако не те мрзи и ако знаеш на која страна ти е пишаното прати ми по ПП.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51

ne se samo gusterite:)))
--- надополнето: 6 август 2012 во 16:48 ---
Која вистина бе... :pos:
Ако ти е скап бензинот, не вози кола, ако ти е скапа струјата, исклучи ја, ако мислиш дека храната не чини, стани земјоделец, одгледувај си сам храна...
Која е таа бесплатна енергија? Ако има таква, оти не ја користиш? Земај таму копај материјали, гради ветерници, генератори, струјомери и сл.
Ееее, неблагодарни луѓе... :)
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 00:51 ---
ПС, ако ја сретниш кралицата, поздрави го рептилот во неа...:pos:
Abe Tapcho mene ne mi se problem ni strujata ni benzinot, zarabotuvam i poveke od dovolno za tuka. No ne e poentata da bideme samo jas i ti zadovolni na ovoj svet kapish. Zemi gi prosecnite makedonski semejstva odvojuvaat poveke od 2/3 od mesecnite primanja za energensi, koj do sega trebalo da bidat totalno free. Znaci mora da robuvaat za da se zatoplat zimno vreme i da odat do rabota, a sto se tice do kopanjeto veternici, generatori i sl. sto si navel toa se pravi grupno i kolektivno koga ke se podigne svesta, se dodeka sme pod masovna kontrola spieme. U najbrzo vreme ke se razbudat i ostanatite, a takvite kako tebe sekogas ke ostanat OPS-ovi

Kajgana Shop

На врв Bottom