Датумот на првиот состанок ја открива иднината на врската

• Креатор на темата Креатор на темата Николина
  • Време на започнување Време на започнување
Врска нема ова. Иначе беше 7.

Ај сега да си признам, не се сеќавам на датумот, татко ми го закажа.
Како може татко ти да го закаже. Зарем он ти одредува кога ке се сретнеш за првпат со девојка ти? :)

Како може татко ти да го закаже. Зарем он ти одредува кога ке се сретнеш за првпат со девојка ти? :)

Колку и да ти е чудно и смешно, некогаш луѓето живееле поинаку од сега, имале поинакви правила и биле поинаку воспитувани.

Mи излезе 54.
Изгледа статијата не ти е целосна, прогуглав јас, сме биле пар кој константно се изненадувале себеси.
Јас сакав да ја прскам по фаца, она сакала да гледаме Госип Грл.
Штета не успеавме, ако само имаше некаков, било каков начин да комуницираме..

Во меѓувреме, рокнав шер на странава, нека се пазат идниве парови, дата у денешно време е исто како да бираш половна кола.

Само чекам да излезе некоја статија во која компатибилноста со партнерот ќе се мери според збирот од нејзиниот и неговиот број на кондури

Добро, дали е можно некој да верува дека успехот на една љубовна врска зависи од датумот на првото искачање?
Па да глупаво е да се мисли дека само датумот влијае. Многу е важно хороскопските знаци да се компатибилни, а исто и соѕвездијата мора да бидат правилно разпоредени во космосот. Покрај тоа треба уќата еднаш месечно да се чисти од зли духови, барем еднаш дневно да велат скраја да е. Но ништо не е гаранција за успех. На едни пријатели им се случило црна мачка да им го пресече патот, а во близина да немало дрво во кое трипати би чукнале и сега се по судови кутрите.

леле колку мразам вакви глупости,хороскопи и слични :гомце:

Деветти овој месец :love: чудна работа испадна точно ама не верувам во ова мада ипак би ја венчал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom