- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво не се замарај!Тоа е најбитно,затоа шо се е ојдено во п.м.Гледам девојки од 22-3 години се швалерисуваат со фосили од 60 години а се појке млади дечки си останаја со к.р.т во раце.То е то фемматеријализмот го достигнува својот зенит.Е сега во секое правило има исклучок,сигурно има такви шо ценат и други работи освем скапа шминка,скапи хотели и спа центри.Побарај,распрашај се по другари и роднини шом не те бива за директен пристап,можда знаат некоја таква???Здраво,
поздрав до сите на форумов и се надевам дека некој не отворил слична тема веќе (барав, не најдов).
Ме интересираат вашите мислења или искуства. Еве, се приближувам кон 30-та година и сум сам без женска.
После неколку неуспешни "дејтинг" состаноци и покрај социалните притисоци, запрашувања дали нешто не е во ред со мене заклучоков е едноставно јас сум тотално аут од дејтање. После долга врска и две години пауза (посветеност кон работата) си викам, ајде факултет завршив, работа убава имам, главата чиста, спремен сум да одам даље..и никако да најдам некоја "компатибилна" душа.
Искачам и у диско, социален сум и говорлив, изгледам ОК и пак ништо. Во последниве пола година запознав неколку помали (22-25год.) ама ми се чинат недораснати, а најинтересно кога на првото видување ќе ми кажат "ти врска немаш" или "ај не лупај" или "ај не плачи". Ја не знам со такви изрази дали сакаат да бидат кул или тоа сега е модерно, а јас сум од друг свет, не ми е јасно...мене такво понашање тотално ме одбива, па јас тоа и на пријатели не им го велам.
Уште некој во слична ситуација? Како вие се справувате со ситуацијата? Како изгледа "запознавање" на денешницава?
И јас сум во иста ситуација друже освен што не сум нит блиску до 30-та година, немам завршено, факултет, не сум вработен, не сум многу социјален и не искачам по дискотеки, битно главата ми е чистаЗдраво,
поздрав до сите на форумов и се надевам дека некој не отворил слична тема веќе (барав, не најдов).
Ме интересираат вашите мислења или искуства. Еве, се приближувам кон 30-та година и сум сам без женска.
После неколку неуспешни "дејтинг" состаноци и покрај социалните притисоци, запрашувања дали нешто не е во ред со мене заклучоков е едноставно јас сум тотално аут од дејтање. После долга врска и две години пауза (посветеност кон работата) си викам, ајде факултет завршив, работа убава имам, главата чиста, спремен сум да одам даље..и никако да најдам некоја "компатибилна" душа.
Искачам и у диско, социален сум и говорлив, изгледам ОК и пак ништо. Во последниве пола година запознав неколку помали (22-25год.) ама ми се чинат недораснати, а најинтересно кога на првото видување ќе ми кажат "ти врска немаш" или "ај не лупај" или "ај не плачи". Ја не знам со такви изрази дали сакаат да бидат кул или тоа сега е модерно, а јас сум од друг свет, не ми е јасно...мене такво понашање тотално ме одбива, па јас тоа и на пријатели не им го велам.
Уште некој во слична ситуација? Како вие се справувате со ситуацијата? Како изгледа "запознавање" на денешницава?
Pick one, навлечи се, следи ги советите. Тајлер е накај 35 мислам веќе, уште тера. Не ти е тоа изговор.
Симни го Blueprint Decoded или ете SHIFT (што е pickup 101), ги има на торенти ако пребараш "RSD име-на-продукт". Главен совет за почетници- излагај најмногу што можеш. Daygame можеш секој ден, nightgame кај нас окулу викенд е солидно. Советите горе се топ, кај овие на каналите можеш да најдеш нешто слично и попат објаснето и со примери.
Од ова што го читам можам да заклучам дека имаш проблем со самодоверба. Пошто чим си стигнал до овде, очигледно е. Но добро, барем ти светнала сијаличката и си се погледнал во огледало. Пред се битно е да се прифатиш себе како таков, а од кога ќе го направиш тоа и не ти се свиѓа ондак ќе почнеш да се подобруваш во тој или тие аспекти каде што мислиш дека забушаваш. Битно е да се осетиш дека си ти ТИ во најдобро светло. Автоматски со тоа ти се враќа и самодовербата. Долга врска знае да те посере и да те врати назад 10 години, а уште полошо е ако продолжиш да живееш во тој свет, тоа време и со тие амбиции. Тешко е да закопаш обична меморија, а не па стариот ти и тие што некогаш биле дел од твојот живот. Во тоа е умешноста да се носиш сам со себе понатаму. Секое одолговлекување и откажување ти дава до знаење дека си слабак. Затоа е битно себељубењето за да духот ти продолжи да живее. За се е потребно пракса, рутина, енергија и посветување до максимум, посебно кога се работи за тебе ко личност.Здраво,
Ај раскажи што била ситуацијата па да видиме кој бил во право.кога на првото видување ќе ми кажат "ти врска немаш" или "ај не лупај" или "ај не плачи".
Или 500 евра во џеб и на шопинг во Пустец. Бомбона бизнис.ако не си ја средил работата до 30тата после стави го на трупче и секирата - нема друго чаре
ако не си ја средил работата до 30тата после стави го на трупче и секирата - нема друго чаре