Darksiders

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Тие што го имате проблемот со џоистикот, симнете си Xbox360 Controller Emulator, и ќе немате проблеми со камерата :) Јас така го оправив
Може некој туторијал како да го средам? :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
ајјде сега тие што ја свртеа да пишат кое издание го симнале дали она на скидроу или ова препакуваното на ове двајцата се ги заборавам хахахах
кај нив играта е 4 и нешто гига а пишува дека после инсталација е околу 7ипол гига ама мене 25 ми фати на пола инсталирање (саат време) па ја прекратив, некој...?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ајјде сега тие што ја свртеа да пишат кое издание го симнале дали она на скидроу или ова препакуваното на ове двајцата се ги заборавам хахахах
кај нив играта е 4 и нешто гига а пишува дека после инсталација е околу 7ипол гига ама мене 25 ми фати на пола инсталирање (саат време) па ја прекратив, некој...?
А да ја оставеше да се распакира?

Долг и комплициран процес е, прво ги вади некомпресирани, па пак ги компресира итн итн...на крај пак ќе ти биде 7 гига, не се секирај.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Skidrow...проверено ;):smir:

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
оној што играл изданието на скидроу може ли да ми каже како да деинсталирам?
add & remove не ми ја прикажува играва а со маунт на диск 1 има само инстал, фала

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дајте некој сејв да не почнувам од почеток, ми рокна хардот.
И нека не е на EASY играно (како сејвот од Мас)) :) )

Сејвот ви е во Documents/My Games.

Kajgana Shop

На врв Bottom