Дарк Псај

• Креатор на темата Креатор на темата DonJas
  • Време на започнување Време на започнување
Во грешка си и тоа голема грешка. Не си прошетал по нетов да видиш што се ново има.
Совет:
-Прошетај по нетот! :)

коа ке ми се опраи ке прошетам минав лимит сеа ми е канта..

:oftopic:
иначе гагаџио една ми го гагна банерот :):)

се шалам слободно користи го мерак ми е пошо моја комбинација на бои е :):)

се надевам дека не се лутат тие шо го користат оргинал зелениот :)

Интересно ми звучи ова Dark Psy. Дајте нешто да слушнам.

коа ке ми се опраи ке прошетам минав лимит сеа ми е канта..

:oftopic:
иначе гагаџио една ми го гагна банерот :):)

се шалам слободно користи го мерак ми е пошо моја комбинација на бои е :):)

се надевам дека не се лутат тие шо го користат оргинал зелениот :)

Добро батко добро еве го мењам одма.:nesum: (:pos:)

Интересно ми звучи ова Dark Psy. Дајте нешто да слушнам.

Една од моите омилени

Еве за другарот Blind малце закуска
Јас сум повеќе кон апла мрачни атмосфери како и нормално ликвид форест звуци :) башка фул пауа да корне!

итн....:helou:

секој по фкус... ама дарк некак нај закон е.. најслушано исто така у македониа.. бар според мене

Најисфурана музика е...а тоа е безвезе сепак, но не е толку слушана како на пример псај/гоа, зборам стрикно за GFR Crew :) Проверено си е проверено :wink:

Dragon[Sky];1862852 напиша:
Xenomorph е многу заебан дарк псај диџеј. Ќе праи журка на 12 во Скопје, мора да се иде. :vozbud:
Уживам во дарк псај. <3

женска кажи повеке детали за журчето ти се молимте :) <3

У свету постоји једно царство, у њему царује дудларство :wink:
Zakon :))))

OK, on topic, jas sum si sosema druga strana od Trance-ov, si se zadrzav na full on i slicni uplifting stvari do kompletno zabeguenje so Euro i slicno. Se e do vkus neli? No sepak, mora da kazam deka edinstveno sto stvarno me zbudalelo skroz e albumot na Tryambaka. Koga ke kazam zbudaleno, znaci zbudaleno, so vristenje u kola i stiskanje na gas ko lud na noviot premin od butel prema karpos. Albumot e kraj. Bravo za Vale sto go izdade. Takogje, Blisargon Demogorgon definitivno si e ime po koe MKD si e poznata. Vale e nash i nie sme na Vale :))))))

Si imame nie drugi jaki momci na trance scenava kako Athriom i Phobos Azazel, full respect za niv toa sto go pravat, ama ednostavno not my cup of tee. Od druga strana, Atriohm chill izdanje, e toa e nesto posebno.

And for my goodbye :

Now this kicks ass :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom