J
JOEY JORDISON
Гостин
имаше мн народ ???? да не имаше некоја тв таму да снима (знам дека не али ај)
Се читаш што пишуваш или појма немаш за македонската транс сцена? Tryambaka како што вика Сателајт први го претставија bhooteshwara rec. во Македонија 2007 на белиот рај и после тоа сите земаа да го фурат.Да не беа bhooteshwara...Абе какви наши Диџеи бе ТРАМБАКАААААААААААААААААААААААА!!!
Имам правено муабет со стариот,не сакал да дојде пак слабо го платиле од организацијаbtw @ girlll ја коа бев на Гоа Гил ти имаше 11 годинки...што значи и јас сакам да го чујам пак стариот...браво што ти текна...
Ako idesh da se iskluchish onda nema da ti pravi nikakva razlika koj pushtal muzika...Абе мене Транс ми продаваат бре. Ме здоболе бе луѓе мене. Ја идам за добро да се исфурам и идам за имињата од страна што ги слушам по нет и што ми ги пуштаат фаци што слушаат транс. Идам да се исклучам.
Vo ovoj sluchaj mozhe da go staat na primer Pero od rakotinci da ti pushta muzika i da ti kazhat deka e Bizzare Contact, i na tebe super kje ti bide.Мислам ипак ок незнам кој се тие нашите фаци вие си знаете кој кого пуштил и зошто ја слушам транс само рекреативно исто ко шо идам по журки.
Bravo, takva podrshka treba za mk dj-ite, ali so ogled toa shto go pishuvash pogore, ne ni znaesh koi se taka da.....Затоа викам тоа е моменатот ок нашиве незнам мене не ми праат разлика ама пак мислам дека најмногу се иде ради тој што дошол од негде страни артист не ради нашиве.. Да се само они ко да ќе имаше некој горе..
стариот е катастрофа.. незнае ни песна да измикса.. забегал... дајте го космо или меног:smir:Имам правено муабет со стариот,не сакал да дојде пак слабо го платиле од организација
respect bre ubrzana mu e muzikata maalku poveke samoстариот е катастрофа.. незнае ни песна да измикса.. забегал... дајте го космо или меног:smir:
Ај бе брат кулирај не ме замарзјте за транс мене. Си го слушам и си го поштувам али ја сум си раперка сепак..Ako idesh da se iskluchish onda nema da ti pravi nikakva razlika koj pushtal muzika...
Vo ovoj sluchaj mozhe da go staat na primer Pero od rakotinci da ti pushta muzika i da ti kazhat deka e Bizzare Contact, i na tebe super kje ti bide.
Bravo, takva podrshka treba za mk dj-ite, ali so ogled toa shto go pishuvash pogore, ne ni znaesh koi se taka da.....
a kako za informaija, 90% od nashive dj-i, pogotovo na trans scenata mozhat da napravat daleku podobra zhurka od bilo koj stranec od prosta prichina shto ja poznavaat makedonskata publika i znaat shto pali a shto ne.