Dark Forest Presents Psychedelic Movements Part 2 - 27.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Бавча
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е чим има организиран превоз ваљда ќе се иде. Ако не се иде, ќе се чека наредна прилика. :)

Локација Село Јаболце
Карта 300 денари
Превоз 50 денари во еден правец
Првото комбе тргнува во 22 часот од старата меѓуградска автобуска станица(кај црквата)

Аааааааааааааа ова ќе биде лудила!!! Не се пропушта никако!! Ќе идам најдефинитивно!! Ааааа биче жустро и со многу губењеееееееееее Tryambakaaaa!! Иам слушано на мајспејс од типов скроз нездраво ми личи ќе се одкачам скроз на журче гарантирам!!

Локација Село Јаболце
Карта 300 денари
Превоз 50 денари во еден правец
Првото комбе тргнува во 22 часот од старата меѓуградска автобуска станица(кај црквата)
А нешто за враќање да не знаеш, дали ќе има на пола саат, саат?:raz: Само за тоа се мислам дали да идам, а плус не знам каде се наоѓа селото, прв пат слушам дека постои...

Епа земи си кола ондак.. или чим немаш волја за журка боље не иди..:helou:

Не не идам сигурно. Само добро на време ме извести, да си организирам превоз на раце до самите комбиња хехе:)

другар/ка (нез шо си да а ебам:vozbud:) моеш и да седнеш малце не е забрането:smir::smir:

тоа е ок
а за идење комбињата како ќе бидат 22ч - првото комбе после како кога ?:smir:

Ако има некој за после 2 саат нека пише, јас и уште 2ца сме за идење...обавези леба ти, не можеш на журка од почеток да отидеш :icon_lol:

мансчо ја ке ти пишам деноиве пошо ако не испадне тоа со другаров со кола шо ке не носи излгеа ке идеме заедно:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom