Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
страв ми е да пуштам Сител, сигурно има некоја северна кореа стил на помпа
страв ми е да пуштам Сител, сигурно има некоја северна кореа стил на помпа
Ги измешале со Данците, замисли да ти седи до тебе некоја старудија шо само шлука а јас би пцуел на секое додавање.
Затоа ми дојде смешен оној дел „играат пред своја публика“ и? Публика си траска со две балончиња и си гледа ракомет. Исто како да си играат на неутрален терен нашиве. Нема врска домашен терен за Скандинавците, лошо е само што се јаки и имаат одлични стратегииТипот во зеленото сигурно купил две карти, пошто едно столче не го собира
Па каде да ги пикнат, не се они организирни фанови, едноставни си купувале карти од билетара... Убаво е што кај и да играме имаме публика, ќе ни биде од огромна помош во другите два меча.
стратези имаат ама гледајќи го Хансен би рекла дека фризери немаатЗатоа ми дојде смешен оној дел „играат пред своја публика“ и? Публика си траска со две балончиња и си гледа ракомет. Исто како да си играат на неутрален терен нашиве. Нема врска домашен терен за Скандинавците, лошо е само што се јаки и имаат одлични стратегии![]()
Ејјј не знаеш како се досадни тие тропања со балони, со едни онакви што се вртат и создаваат некој тапа звук ко да требиш ориз, и најодвратното тропаат со едни како оние кастањети или како и да ги викаа. Ниедно навивање не може да покрие такво тропање, така да ако имаат таков арсенал на реквизити, ќе треба на "муте" да ја гледаме утакмицата.Затоа ми дојде смешен оној дел „играат пред своја публика“ и? Публика си траска со две балончиња и си гледа ракомет. Исто како да си играат на неутрален терен нашиве. Нема врска домашен терен за Скандинавците, лошо е само што се јаки и имаат одлични стратегии![]()
у СпортЛајф е 1.70 за -6,5 али сосе данокот ќе ти се фати исто.![]()