Данска - Македонија [ 12.01.2014 - 20:30 часот ]

• Креатор на темата Креатор на темата HristijanWR10
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1545976_1458668987686095_720251654_n.jpg

from Данска :)

Ги измешале со Данците, замисли да ти седи до тебе некоја старудија шо само шлука а јас би пцуел на секое додавање.

страв ми е да пуштам Сител, сигурно има некоја северна кореа стил на помпа
:pos:
Ако не си миена глава, сега имаш шанса да те освежат.

Исто ми е страв песнава да не ни е химна на ова Европско :icon_lol:

страв ми е да пуштам Сител, сигурно има некоја северна кореа стил на помпа

не пуштај брачни судија е, го слушам преку 2 соби со се музика пуштена на лаптопов

Ги измешале со Данците, замисли да ти седи до тебе некоја старудија шо само шлука а јас би пцуел на секое додавање.

Па 70% од Данците у публика ќе бидат пензиониери. :D

Голем дел од нив се навикнати на „У девет, у кревет“, може на тоа да ги фатиме. :pos:

Најозбилно, мислам дека текот бар на првото полувреме ќе биде ко ова што е моментално на Шпанија - Унгарија. :)

Типот во зеленото сигурно купил две карти, пошто едно столче не го собира :D

Па каде да ги пикнат, не се они организирни фанови, едноставни си купувале карти од билетара... Убаво е што кај и да играме имаме публика, ќе ни биде од огромна помош во другите два меча.

Типот во зеленото сигурно купил две карти, пошто едно столче не го собира :D

Па каде да ги пикнат, не се они организирни фанови, едноставни си купувале карти од билетара... Убаво е што кај и да играме имаме публика, ќе ни биде од огромна помош во другите два меча.
Затоа ми дојде смешен оној дел „играат пред своја публика“ и? Публика си траска со две балончиња и си гледа ракомет. Исто како да си играат на неутрален терен нашиве. Нема врска домашен терен за Скандинавците, лошо е само што се јаки и имаат одлични стратегии :D

Затоа ми дојде смешен оној дел „играат пред своја публика“ и? Публика си траска со две балончиња и си гледа ракомет. Исто како да си играат на неутрален терен нашиве. Нема врска домашен терен за Скандинавците, лошо е само што се јаки и имаат одлични стратегии :D
стратези имаат ама гледајќи го Хансен би рекла дека фризери немаат :)

Мој тип 35-18, ако тепаат нашиве ги частам сите :)

Ејјј не знаеш како се досадни тие тропања со балони, со едни онакви што се вртат и создаваат некој тапа звук ко да требиш ориз, и најодвратното тропаат со едни како оние кастањети или како и да ги викаа. Ниедно навивање не може да покрие такво тропање, така да ако имаат таков арсенал на реквизити, ќе треба на "муте" да ја гледаме утакмицата.

гласов на Ников zzzZZZZzzZzZ преку Скајп бе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom