DameRulz

• Креатор на темата Креатор на темата DameRuLz
  • Време на започнување Време на започнување
Еј а кај се претходните песни да направам споредба, се надевам не е прва и најнова песна :tapp:.

Ау да бе, ќе забораев. Ме потсетија погоре.

Поработи на името, Даме рулз на ништо не звучи. Не ги глеј ти Дејан Фанки и компанија, па и ти еден обичен епитет до името да стаиш.

Na postaveniot link od youtube mozete da ja preslushate najnovata pesna na DameRuLz... ( kritikata e dobrodojdena )

Пер,
терај си работа.
Најозбилно, ок си.
Мани ги сељациве, се испоќењаа.
Ебави дебилите. :bip:

тоа е-ѓубре. не би се ни мучел да ја издавам и да се бламирам со ваква песна по нетов. а уште помалцеда ја ставам САМИОТ на форум кај шо ке ме дупнат од заебавање. едноставно НЕ ИДЕ ! :jaj: :kesa:
Не знам као можев да потрошам 1 ебана минута у читање на твојов пост.
Мојата првична реакција е - ЃУБРЕ.
Јас не би се мучела да го напишам, па камоли да го постирам и да се избламирам со ваков пост по нетов.

Даме.. погрешно место за постирање личен труд.
Уживај си.
Марко е ѕвер за битови, не се ни сомневав.
Мене таа со МеЌје ми е омилена.. особено битот. А и добри бевте ко ЗГС со Давор. Вакво нешто на пример..

Молим те постирај им уште нешто постаро и главата горе. :wink:

Се што е ново и недокажано мора да се исплука???
Ебаве...

Ако не друго барем некој компетентен нека му даде совет како да се подобри.
А не одма коментари од типот, тапа си, како не ти е срам да постираш ваква песна, заникаде е и сл...

Пер,
терај си работа.
Најозбилно, ок си.
Мани ги сељациве, се испоќењаа.
Ебави дебилите. :bip:

Не знам као можев да потрошам 1 ебана минута у читање на твојов пост.
Мојата првична реакција е - ЃУБРЕ.
Јас не би се мучела да го напишам, па камоли да го постирам и да се избламирам со ваков пост по нетов.

ај бе не ми грицкај од к***т :pusk:

Никот подобар ќе ти е, само Даме.:)

Поработи малку повеќе на текстовите имаш потенцијал...и смени си го никот како што рече саканси...

Na postaveniot link od youtube mozete da ja preslushate najnovata pesna na DameRuLz... ( kritikata e dobrodojdena )

ДОБАР СИ!
искрено :) добра е песнава :)
само не си експониран ко АЦЕ НЛ па не те знаат
иначе, реклама, мотај се по телевизии, барај да се убациш барем на 5 минути било каде, направи спот и пушти го на к-15 и такви ствари....

tehre i said it!

o да...НИКОТ!
МЕЊАЈ!
Даме рулз? ЛОЛ

Za umetnickoto ime imav i vo plan da go smenam sepak fala na site za soveti ...

Не серете за ДамеРулз многу зш цео Београд му чува леџа :)

Жанровски не си ми по вкус али ок продолжи со работа и батали неконструктивни коментари од стилот тапа си.
Битот не ти е лош али намали auto tune -от.
Ииии поработи на текстовите:smir:
Се на се ок е али секој дијамант прво треба да се избруси :)

Ne mi e stilot, ama nema ni zaso da te plukam i da gi jadam g*mnata za tebe koa si se potrudil okolu toa.
Ne mi fakja use, ama neznaci deka e losa...Edinstveno so ne mi se dopadna e tekstot.

so srekja:smir:

Не би, не се секирај.
Не ми се фетиш сељанчиња со вагинален вокабулар.
Лади си го. :pusk:

поградско дете со боље вокабулар нема да најдеш срце мое

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom