Annabel
Неутрална*
- Член од
- 18 декември 2008
- Мислења
- 1.298
- Поени од реакции
- 183
аиаии жити све, не е ни пола бетер од ќурка пијана на Лепотан од Цеца, кога ќе ја гушне другарка и и двете во хор пеат неартикулирано, ред солзи ред мрсули)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аиаии жити све, не е ни пола бетер од ќурка пијана на Лепотан од Цеца, кога ќе ја гушне другарка и и двете во хор пеат неартикулирано, ред солзи ред мрсули)
ете тоа бев јас на 13 години.. тек сеа сфаќам дека срамота било такво однесување.Ова горе ме асоцира на тинејџерки од 13, 14 години, кои штотуку ги откриваат тајните на алкохолот, па глумење дека се премногу пијани, па тука следува можеби лигавењето, крешењето, тепачките итн.
Инаку, девојки на поголема возраст не сум видела да се однесуваат како горе наведеното.
Па јас би рекол дека девојките под дејство на алкохол се полесни за заведување т.е. шмекање![]()
Crazy in Love напиша:Мразам теми со генерализации, оваа спаѓа меѓу нив. Побогу, кога луѓе ќе сфатите дека не се сите правени на ист калап и дека можеби само можеби, не се однесуваат сите исто? А и да не заборавам да напоменам дека алкохолот кај сите различно влијае, пред се затоа што секој организам различно реагира на алкохолот. Ако девојките глобално земено поотворено изразуваат емоции и плачат, не значи дека кога ќе се напијат некоја чашка дека се ваљаат на под, дека плачат и дека се лигават.
Да нема двајца исти луѓе, две исти креативни мисли, два исти моменти во времето, нема, нема, нема... Единствената грешка што ја прави човек е што ќе помисли дека има две или повеќе исти нешта, има доволно слични ама никогаш исти.Мразам теми со генерализации, оваа спаѓа меѓу нив. Побогу, кога луѓе ќе сфатите дека не се сите правени на ист калап и дека можеби само можеби, не се однесуваат сите исто?