Eee Macedalien brat ti si mi 3tata posledna replika

ti si mi nadovrzuvanje na sve ova ...deka vo svetot postojat 4 tipovi na luge ...mazi ,zeni mazi kako tebe koj se zeni i zeni kako taa sto ja branis koj sto sakaat da bidat mazi

e tuka se sofpaga ona moeto deka koga sakam da go isturam vo necija usta kako potsvesna fantazija na nedovolen respekt kon osobata toa e sekogas vo slucaj kako na zeni sto se mazi (drugarkati so stipkite svakas ) zena koja na maz mu nudi stipki

a ona sto denesnite mazi ne gi pravi da se mazi " i im go dava pravoto na tie zeni da bidat mazi se tokmu vidovite na mazi kako ti

mazi koj se ednostavno zeni

ili klasicno narodno kazano pickolisci koj mislat deka imaat sexualno iskustvo kojznae kolku pa zatoa i pokazuvaat razbiranje koga ke naidat na tipot zena-maz

ama veruvaj mi deka vo slucajov ne se pravis jebaciste so toa sto go pisuvas i mi pretis nepotrebno i mi ukazuvas kako da razmisluvam iako ne me poznavas ,nego ednostavno pokazuvas kolku niska vrednost imas vo sebe kako maz i sum sreken sto mozam da srekavam sekojdnevno luge kako tebe za so samoto toa da svatam kolku sum sreken poradi delot sto sum maz i pokraj onaaa prikazna da ne se mesam vo stipki ,zatoa sto i samite stipki ne me pravat zena nego me pravat samo maz koj ja pocituva zenata za razlika od tebe koj ti si zena prifakas sve ama si dovolno maz da nebrois stipki

svakas vo sto e razlikata megu mene i tebe

sto ti brat sem za sebe negledas so nikakov respekt kon samata zena i seta ovaa maska so pretenjeto i kurotresenjeto za ona deka mislata mi e pobrza od govorot

samo pokazuvas kolku ti si bezvreden vo ocite i na zenite i na mazite

i veruvaj mi deka tipovi kako tebe ne samo sto nesvrsuvaat vo zenska usta nego istata taa sperma si ja pustaat sekojdnevno vo solja zatoa sto vo sustina i neznaat sto znaci zena kako tema za ljubov pocituvanje i sex ...kiss od momakot so stipkite