Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The`bItCh напиша:![]()
Мистик, јас ќе голтам)))
The`bItCh напиша:тоо не тооо не знам јас) ако е здраво па ај да голтаме сите шо :lol:
сигурно не се умира :wink:
како што вас не ви е гадно додека лижите.. така и нас не треба да ни е гадно да го примиме до в грло и да голтаме нели?![]()
Dolphin напиша:Иначе порака до машките на форумов...
Не сака да голта?!?
Хееееееее... па кој ја прашува бе...
Пред ејакулација, ќе и кажете „лапни го најдлабоко што можеш“, и откако ќе се деси тоа, и ја притискате главата, и нема каде, и свршувате директно у грло!
А за да ја опуштите, ако и свршите у уста, и гледате дека и е шубе да голтне, залапајте ја дур и е устата полна сперма! Бар од лишно искуство тоа многу ги пали девојките, и потоа немаат проблем со голтање...
divine напиша:п.с. Ако некогаш ми се случи нешто вакво ... незнам што би му направила ... страшно ме изиритира постов ...
divine напиша:Dolphin напиша:А за да ја опуштите, ако и свршите у уста, и гледате дека и е шубе да голтне, залапајте ја дур и е устата полна сперма! Бар од лишно искуство тоа многу ги пали девојките, и потоа немаат проблем со голтање...
п.с. Ако некогаш ми се случи нешто вакво ... незнам што би му направила ... страшно ме изиритира постов ...
Dolphin напиша:divine напиша:п.с. Ако некогаш ми се случи нешто вакво ... незнам што би му направила ... страшно ме изиритира постов ...
Не, не неправилно го прочита ти...
прочитај ја првата реченица... Последна информација шо ја иам... ти си сеуште женско, така?