Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што е толку чудно што женски играат CS...Кога ќе кажам дека играм, фацата им е :ija:...Стварно не ми е јасно...:nesvest:..Окау, признавам, не сум толку добра, али се трудам, учам...:)

^Не мора да значи дека се грди,добро повеќето од нив се :ija: али познавам и едни што играа цс а се многу убави.

Eве една NoFear што ми ја кажа :wink:
http://www.sk-gaming.com/member/zAAz

bfe78ead53612b68.jpg

:drk:

Bad GiRl Има само 13 години да ја видите само колко е мала :):) ама за нејзини години е солидна:)

Kus be so mrmkas :) kakva mala ? cc ona 2cm poniska od tebe :) aj aj smeki tama hahah
:vozbud:

Ја играв пред неколку години :) И добра бев :) Сеа сакав пак да играм, ама ужас ми е писито, може на новото :)

Јас играв у основно, значи пред 6-7 години негде. Се сеќавам на Italy и на Casa, мислам дека така се викаа. Во Итали бев кантер, а во Каса терориста.:violent1:

нејкам јас сега девојчињата да ги навредувам
ама еднаш се погоди девојче да игра кантер незнам на кој сервер и некако стапив у контакт па мсн воа ноа зш сакав да видам шо гиг е девојче чим игра кантер
коа видов се покајав шо сакав да видам и од тогаш више не играм ни кантер штраке ни па се замарам со кантерашки

Играат бе, вуај нат :)
Еве ги СК лејдис, партали прават. Видете им само тимворк :vozbud:

Знам дека ТонеХ би сакал да игра CW против нив
e73130b3ec412aaa.jpg

Commited e сеа, не верувам. Напушти, sort of, кантерскиот дел од животот поради неа. :)

пс. цњ не е 1он1 mode. =DD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom