Дали жените играат Counter Strike?

• Креатор на темата Креатор на темата >LoD< hiDDen
  • Време на започнување Време на започнување
Абе самите пишаа дека се грди за да ние после да им го кажеме спротивното. :dudlac::dudlac:

Иначе сериозно, нема потреба од таква генерализација дека сите жени што играат ЦС се грди. :pipi:
pa vie sto se provocirate odma ??huhuhuh...pozz

кој рече дека си грда ???бас си убава на сликата на усерот со ти е:)
На аватар ако мислиш не сум јас(:baeh:), а на профилот нишо не се глеа од мене, само у фотоалбум ми се гледа хидиозниот фејс.
eeejjj vidi go DAFTIE tipov ..hehehee:smir::back:
Па да го бркнеме чим вика сме биле убаи кантерџики:pos2:

ne go citajte na BUCH on se poremetuva od toa sto stalno devojcinja go tepat na AWP Arena :D

Ако мислите дека сте јаки ајде кој сака тек-тек?:)

ne go citajte na BUCH on se poremetuva od toa sto stalno devojcinja go tepat na AWP Arena :D

o bot eden mene li me tepaat :) koga sakas ja i ti 1 vs 1 awp:)
:salut:

На аватар ако мислиш не сум јас(:baeh:), а на профилот нишо не се глеа од мене, само у фотоалбум ми се гледа хидиозниот фејс.

Па да го бркнеме чим вика сме биле убаи кантерџики:pos2:

da vi daam msn da se najdeme:):pos2:
:salut:

играат бе мрднати се ,место да се шминкаат кантер играат:baeh:па уше коа ке ме убие некое зенско...леллелел ми иде да ја залапам ахахаха

играат бе мрднати се ,место да се шминкаат кантер играат:baeh:па уше коа ке ме убие некое зенско...леллелел ми иде да ја залапам ахахаха
Не бре, јас и кога играв кантер се шминкав.
Али у исто време да се шминкам и да играм кантер, мислам како паралелни активности-не ми дозволува ограниченоста на мојот ум и способностите на моите раце да прават повеќе работи во исто време.
Damn, треба да си зеам уште еден пар раце :)

Igraat i zenskite i toa sto vika ogi ako te utepa zensko treba vise cs da ne igras ama ne e taka:vozbud:.Jas se mislam bolje e zensko da te utepa nego [777]-G:pos2::pos2:

Па и жените играт цс..зошто да не!!Арно кажа Оги Место да Се шминкат они цс играт!!:pos2::pos2:

:pishtoldzSlipKnoT - - MkD:pishtoldz

kamikaza si gi zgreshil apcinjata namesto analgin si se napial enap [777]-G- e najdobar od cela kgn ako vleze toj place cel server ili site ke izlezat od server tolku mnogu sto e jak...:pos2:

Играат играат јас имам многу другарки што играат

ЖЕНИ ИГРААТ И ТОА КАКО. ДА ЈА ВИДИТЕ СЕСТРА МИ 10:1 РЕЗУЛТАТИ ПРАВИ И СИТЕ ВИКААТ ДЕКА Е PRO ВЕРУВАЈТЕ
(ЈАС МИСЛАМ ДЕКА ТОА Е НА СРЕЌА ):pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom