Дали заборавате поважни датуми?

Дали ги паметите поважните датуми?

• Вкупно гласачи
    84
Посакувам ништо да не паметам, полесно за мене ќе беше. Среќа на комшиите не им ги знам годишниците, па и тоа да им честитам. :tapp:

Исто и тука :)
Се живо памтам де и битно и небитно, како компијутер за датуми :)

Памтам датуми, и детали памтам многу, навидум небитни, а после испаѓаат круцијални. Детали и многу приметувам.
Иначе, насловот на темата не кореспондира со насловот на анкетата :)
Ма остај дали кореспондира или не,битно е дека сите памтат датуми значи нема да има продажба на билобил во Македонија

Ја едвај мојот роденден си го памтам, не па друго. Многу се нервирам со ова датумиве, што па толку важност на обични бројки.
Генерално иам проблем со бројки. У мобилен у именик имам контакт "Mojot" пошто и по 6 месеца сеуште не си го научив бројот :icon_lol:

Ма остај дали кореспондира или не,битно е дека сите памтат датуми значи нема да има продажба на билобил во Македонија
Ништо пропаднаа аптеките:vozbud:

Ама баш ништо не памтам, освен Мојот (нормално), на сестра ми и братучет ми, друго ама баш ништо од родендени, а камоли па нешто друго.
Знам дека е глупо, и ја се мразам шо не можам да ги запамтам, еве Годишнината со женската моја ако не ми беше на 01.01 и таа немаше да ја памтамsram.

Јас ги памтам сите датуми, ама кој датум е денес НЕМАМ ПОИМ и затоа изгледа како да не памтам!

Се памтам, поготово за најмилите. Никогаш не сум заборавил роденден, слава, именден, годишнина.

Обично паметам... (повеќе запишувам :jaj: ) ама ми се случи оваа година да си ја заборавам годишнината... многу мака ми беше...:nesvest:

Благодарение на потсетникот во мојот мобилен многупати сум избегнал жестока расправија со мојата девојка... Совет за вечна љубов без расправии: На сите поважни датуми ке си го наместите потсетникот во 5 минути до 24 часот, значи че имате доволно време да напишете порака или да составите трогателен говор, па секогаш ќе бидете први и навремени во честитките. Пробајте, девојките го сакаат тоа.:smir:

Памтам доколку се работи за некоја премногу битна личност. А вака .. не памтам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom