Дали враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ е пораз за таа партија?

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување

Дали враќањето на Бранко во сдсм е пораз за таа партија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Зарем?

А што збореше Бранко на својот говор пред студентите на правен?
Или како Рада планираше за 6 месеци да не внесе во нато?

Патем, сменетото име во билатералните односи со Грција (и само со неа) е одлична опција.
vekje napisav deka Shekerinska nikade ne napisa deka ke se menuva imeto so drugite 4lenki od EU. se se sveduva samo na vakvi ili takvi vasi ili moi logiki SO BI BILO AKO BI BILO....

Toa moze da bide tvoja logika, toa moze da bide i na nekoj drug logika no jas pak velam ...SDSM nikade ne kaza deka za vlez vo nato treba da se menuva ime(barem vo odnosite so drugite 4lenki na EU)
Епа еве јас тебе те прашвам, како ќе не протнеше СДСМ во НАТО ако не го менеше името, знаејќи дека тој беше единствениот критериум за примање во НАТО?Објасни ми...Еве наместо ВМРО да добијаше СДСМ како ќе не пикнеше во НАТО, а воедно да не го мени името?

vekje napisav deka Shekerinska nikade ne napisa deka ke se menuva imeto so drugite 4lenki od EU. se se sveduva samo na vakvi ili takvi vasi ili moi logiki SO BI BILO AKO BI BILO....

sekerinska nikade nisto ne napisa vo toa i e problemot. nemase programa! zatoa tolku katastrofalno gi izgubi izborite!

Бранко јавно се залагеше за географска одрдница која би се додала на името и беше спремен истото да се смени и за внатрешна и за меѓународна употреба.
А, неговиот став е и став на сдсм.

И тоа не е никаква претпоставка, туку фино медиумски евидентиран податок.

[acko]®;1638673 напиша:
sekerinska nikade nisto ne napisa vo toa i e problemot. nemase programa! zatoa tolku katastrofalno gi izgubi izborite!

само да те потсетам Никола Груевски ги доби само заради името, дека нема да се менува... ако не го сменат алал им вера, ама ако ги видам како што велат до крајот на месецов го сменат или пак во иднина, еве со тебе и уште неколку души од форумов истиот ден се бериме и ги палиме сите штабови на вмро и владата, се согласуваш или не?

Бранко јавно се залагеше за географска одрдница која би се додала на името и беше спремен истото да се смени и за внатрешна и за меѓународна употреба.

zemajki gi vo predvid poslednive slucuvanja BRANKO E SDSM!!

само да те потсетам Никола Груевски ги доби само заради името, дека нема да се менува... ако не го сменат алал им вера, ама ако ги видам како што велат до крајот на месецов го сменат или пак во иднина, еве со тебе и уште неколку души од форумов истиот ден се бериме и ги палиме сите штабови на вмро и владата, се согласуваш или не?
i ja ke ve podrzam!!

Субвенции, потпишување договор со стечајци, намалени придонеси, демографска политика, покренување на егејското прашање, кампањи за засилување на националниот идентитет и уште толку многу што сдсм немаше направено...Исто сигурно не е.
ne e celta da se otvori nekoe prasanje ili da se potpise nekoj dogovor, celta e kolku uspesno ke se zatvori toa prasanje i da se ispolni dogovorot, vekje nekolku pati imam govoreno za pridonesite - ve molam ako nekoj od vas koi go kazuvate toa namaleni pridonesi otidete do edna firma i prasajte gi dali tie plakjaat povekje ili pomalku pari po osnof na danoci....
sdsm ne go napravi toa zatoa e sega tamu kade sto e vo opozicija so ektremno namalen broj na pratenici

Епа еве јас тебе те прашвам, како ќе не протнеше СДСМ во НАТО ако не го менеше името, знаејќи дека тој беше единствениот критериум за примање во НАТО?Објасни ми...Еве наместо ВМРО да добијаше СДСМ како ќе не пикнеше во НАТО, а воедно да не го мени името?
Kiko i jas napisav STO BI BILO KOGA BI BILO niti sum blizok prijatel so Shekerinska niti ke bidam. jas samo kazuvam SDSM nikade ne kaza deka ke se menuva imeto vo odnosite so Evropskite zemji. Da izlezese N.G na duel mozebi nekoi prasanja ke bea objasnati mozebi ke doznaevme vaka ...ostanuva Gruevski da vidime kako ke ja tera ponataka

ne e celta da se otvori nekoe prasanje ili da se potpise nekoj dogovor, celta e kolku uspesno ke se zatvori toa prasanje i da se ispolni dogovorot, vekje nekolku pati imam govoreno za pridonesite - ve molam ako nekoj od vas koi go kazuvate toa namaleni pridonesi otidete do edna firma i prasajte gi dali tie plakjaat povekje ili pomalku pari po osnof na danoci....
sdsm ne go napravi toa zatoa e sega tamu kade sto e vo opozicija so ektremno namalen broj na pratenici

zbori so luge sto imale firmi pred 2 god i sto imaat firma seuste pa vidi koga im bilo podobro. ja za mojata familija zboram zatoa sto imame semeen biznis nas sega ni e mnogu podobro!

kako i da e ja odam da spijam utre ke ti odgovoram po opsirno! pozdrav!

Бранко јавно се залагеше за географска одредница која би се додала на името и беше спремен истото да се смени и за внатрешна и за меѓународна употреба.

Колку убаво, па истиот став го кажа Бакојани како грчки предлог.

Значи да ги вратиме СДСМ и проблемот со името за недела дена ќе биде решен.

Феноменално!

[acko]®;1638693 напиша:
zbori so luge sto imale firmi pred 2 god i sto imaat firma seuste pa vidi koga im bilo podobro. ja za mojata familija zboram zatoa sto imame semeen biznis nas sega ni e mnogu podobro!
kako i da e ja odam da spijam utre ke ti odgovoram po opsirno! pozdrav!

Па зар сите треба да имаат фирми за да им биде подобро,итоа блиски до власта?Јас познавам многу кој имаат фирми и се неутрални барем засега и воопшто не им е подобро одколку пред 2 години.:toe:

Враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ сметам дека ќе биде позитивен чекор иако уште сега овој акт наидува на критикување од страна на владејачкото мнозинство и нивните истомисленици. Дали станува збор за страв од Б.Ц па уште пред да се врати на претседателската функција на СДСМ сакат да му направат негативен маркетинг.

како одговор на прашањето дали во СДСМ нема друѓи кадри освен Бранко, би рекол дека има и тие ќе излезат на виделина но тогаш кога ќе престане внатрешно-партиското делење, наштетувањата на еден сопартиец од друг и остантите негативни струења во партијата.

Бранко не се враќаза да се дограби до власт туку најпрво да ја консолидира партијата, која во моментов сметам дека само тој умее тоа да го направи, па потоа да се пресмета со Груевски.

Site go znaeme stavot na Branko ama nikogash ne sme go chule na premierot...Ti mozhesh da zhiveesh so pridavka na ime kako FIROM a kazhi mi mozhesh bez leb i voda?

P.S. Sigurno ne e evidentiran toj podatok od VEST ili od SITEL?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom