Дали ви недостигаат школските денови?

• Креатор на темата Креатор на темата Љупка
  • Време на започнување Време на започнување

Љупка

CLAW
Член од
30 јули 2008
Мислења
69
Поени од реакции
5
Сигурна сум дена не сум единствена на која и недостигаат школските денови , посебно средношколските!
Сите оние бегања од часови , зафрканции...
Па , се надевам дека има и како мене што сонуваат да се врати сето тоа...

Па да, ама само тие од IV-та година средно, претходните не :)

Секоја вечер липам тивко за учителката

кога ќе се сетам на нив, некогаш ептеннн ми фалат :toe::toe:

Ќе ви фалат,зашто се сеќавате само на заебанциите.

Замислете си го најлошиот предмет,дремењето на него и мавањето кецови,да видите како ќе смените перцепција.
Заебанции,идете во друштво правите си. :)

не ми фалат многу.
го изживеав тоа
сега одам на факс
па да видам како е таму
поздрав до професорите од средно со песната I DON'T WANT YOU BACK

Уфф со нетрпение ги чекам.

Море што ви е на вас бре, јас да има како уште 3 месеци ќе останам дома да седам. Кога ќе ми текне дека за 15 дена треба да одам и да ги гледам сите тие ...... ( ај да не почнувам ќе нема крај )

Незнам како, ама ќе издржам уште 2 години.

Никогаш не ми недостигало училиштето уште од мал несакав да одам на училиште сите деца сакаа да се запишат во прво одд и беа среќни ама јас несакав :):):). I hate school!

Па какво е тоа прашање. Се разбира дека не ми недостигаат всушност јас еве почнав да го чекам наредното лето. Веќе се спремам купаќи спремам.

Sekogas ke se sekavam na tie srednoskolski denovi, beganje od casovi, golemi i mali odmori, zaebancii, gubenje casovi. Super bese. Osobeno gi sakav petocite od rabotnata nedela. Onaka si vikas posleden den u skolo - doaga vikend. Neli?

Секоја вечер липам тивко за учителката
:pos2::pos2::pos2:hahahahahhhhahahahа
мммм... ми фалат. Еве на пример, вчера се видов со двајца другари, од средно в град. Па муабети, па што било како било како ни поминала годината, па присеќавања на старите добри денови... уф на крај стварно осетив носталгија за тоа време. Ми фали таа атмосфера.:icon_conf:icon_frow

Многу пари би платил да сум прва средно сега...навистина многу.

Ех..Средношколските денови многу ми недостигаат,бељаџии,викање,бегање од часови..Тој дел од мојот живот беше посебен и секогаш ќе го имам во најдобра меморија..Зошто имаше најмногу дружење, и прекрасни моменти поминати со школските.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom