Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Трчам по кеј 3 пати неделно, вежбам по 50 мин. 3 пати неделно и 1 ден одмор:vozbud: . Само у последно време, времето е зезнато, а и ја сум мрза малце:nesvest:

Поледниве 2 недели ретко одам в теретана,иначе вежбам редовно 6 пати неделно.

Вежбам в теретана, и поретко по некој тренинг кик бокс...

Па вежбам скоро секој ден, три дена на тренинг а другите по дома стомацни, склекови или спортувам нешто со другарите

Вежбав, 2 години на билдинг идев, па на пливање исто летно време 2 месеци, али јебига ме фати некоја мрза и престанав...
Вежбањето е супер, секогаш си во топ форма, а не да паѓаш по улици... :lol:

А сакам да почнам со вежбање по сабајле, со склекови и такви гимнастичарски работи... ИМА ЛИ ЛЕК ПРОТИВ М Р З А бетер од црногорец сум... мора да работам против мрзата... :lol:

И јас исто МРЗА !
:pos2::pos2: Вежбав пред некоја година ама сега нешто ме фати мрзата..али морам да се активирам пак.

Е кога пред некоја година,в градинка???:pos2:

Другар од 7 години тренирав фудбал до 15 зар тоа не спага во вежбање ?
И плус некои дополнителни тренинзи...трчење...теретана.. ама имав гадна повреда ногата си скршив и морав малце пауза то е то...

Другар од 7 години тренирав фудбал до 15 зар тоа не спага во вежбање ?
И плус некои дополнителни тренинзи...трчење...теретана.. ама имав гадна повреда ногата си скршив и морав малце пауза то е то...
заебанције бе :helou:

Кај можам у ск да вежбам кик бокс... почетни курсеви:)))

Почнав со аеробик, зошто не можам да трчам на кеј по ладно време.

Лежење низ дома... порано почесто практикував, али сеа послабо.. обврските си го прават своето..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom