Дали вежбате, што вежбате и колку често?

• Креатор на темата Креатор на темата ragazza
  • Време на започнување Време на започнување
Vezbam na total gym( fenomenalna e spravata), vozam bicikl, i pecasam....sekoj den posle 7, izmegu topolite na Karpos. Prekrasno e.

JASMIN напиша:
Vezbam na total gym( fenomenalna e spravata), vozam bicikl, i pecasam....sekoj den posle 7, izmegu topolite na Karpos. Prekrasno e.

Кај има тополи во Карпош? Случајно сабајлечки да се раzминеме:)
Инаку бокс, билдинг, тае кван до...

Вежбам живци 24/7,односно ми вежбаат други.Така сум навежбана,да скоро со се можам да се справам, освен со еден човек,кој уште малце, па ќе ми го разј**е нервно-емотивниот систем.:):):)

Инаку,што се однесува до спортот,едно време бев активна во пливање,трчање.Сега и не пешачам повеќе.Мрзлива сум-крај!! Знам,а и чувствувам, дека физичката неактивност ми влијае лошо на здравјето,па и на расположението,ама ете,некој треба и на компјутер да седи,нели?! :)

Никола напиша:
Кај има тополи во Карпош? Случајно сабајлечки да се раzминеме:)
Инаку бокс, билдинг, тае кван до...
Jok, na Ribar-Lola gi ima, gi smesav. Ako vidis nekoja budala sto si muabeti sama so sebe po ulica, znaci veke sme se razminale:)

Znaci bibika, kostenite i lipite vo Karpos- idealno mesto za pauza od treniranjeto nervi. Baska, ke potreniras zadna muskulatura:)

Uste kucinjata da gi ubedam da setame zaedno-5.

mnogu vezbam,plativ 700 den da vezbam i 4 pati pojdov

Порано вежбав многу повеќе, ама ме фати некоја мрза, башка помалку слободно време.

vezbanje e epten top.porano mnogu me mrzese ama sea pocnav da se zanimavam so vakvi stvari.trcam,praam stomacni,sklekovi ovo ono.pogotovo e dobro ako ve fati nekoj tapa period izbacuvate ja cela negativna energija i epten fino ke se osekate!!!
zatoa neka ne ve mrzi!

Porano nikogash ne vezbav no vo posledno vreme pocnav po malku na OrbiTrek odvojam malku vreme ....ne e loso ...sto znam

Bravo, samo takoj produzi.
Inace ja od vreme na vreme napravu nekoj sklek... a nekoj period i svak dn vezbam :) Zavisi kda kako... i kolko imam vreme

off topic: Abe Junker pa pisuj Makedonski nemoj Kumanovski mozda ljudi ne razbirav:) i produzi samo da vezbash

Некаде читав дека ако замислуваш како дигаш тегови мускулите добиваат престава дека стварно го прават тоа и работат соодветно. Секој ден пред да заспијам дигам тегчиња од по 5 кила...

viktorgg напиша:
Некаде читав дека ако замислуваш како дигаш тегови мускулите добиваат престава дека стварно го прават тоа и работат соодветно. Секој ден пред да заспијам дигам тегчиња од по 5 кила...

Малце бе... :poss: :pos:

viktorgg напиша:

Да бе и јас читав тоа....и кај окулу 90% од слушаите било точно......ај идам јас да кревам 100кг на бисепц :pos::pos::pos:

kLiNkA напиша:
na fizi4ko celo vreme vezbam... a ina4e po doma se "rastr4uvam"...
sea po doma dvapati dnevno fizi4ko si praam, baska tr4anje okolu kuka i stoma4ni...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom