еххх....добра форма a distant memory...после којзнае колку време се растрчав..игравме на 1ви игри шо ги немам играно од забавиште, а еве и сега едвај одам..Мора да се вратам у форма
Секој ден точак! По неколку километри(освен врнежливо како денес).Иначе нередовно али ипак често правам склекови и стомачни(мора од мал да се почне) а и спортувам.Иначе едвај чекам да потпораснам и да почнам во теретана.Да живеам во здраво тело и здрав ДУХ ! :cug:
Вежбам на справата дома по еден саат исто ама само кога ќе сум расположена, пешачам, трчам, ролам, возам точак ... А да седнам и дома да праам вежби не ми се случило ... Освен стомачни што ги праам ебаго... :devojkr:
П.С Само некогаш апстинирам со денови, месеци, годинииии тоа ми е маана
бодибилдинг по по по ... вежбам, од ко видов дека сум се сторил 175кг (при висина 194см) заклучив дека мора да ставам малку тежина. Сега лето и минимум 30км дневно велосипедизам влијаат на повторно губење маса. А пилешкиот стек го поскапија. Инаку вежбањето ми е и природен антидепресант, супер е!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.