Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Многу пати.Особено за одење на пат.Последниот пат ко ми се деси квалитетна фрка по пат, цела вечер ми беше лошо со главоболки, температури и повраќање,а упорен да одам (имав некоја важна работа во др.град).И ете ти инцидент на патот.А во меѓувреме 3-4 луѓе ми рекоа полека по пат.
Ова едно од доста пати.И една многу грда работа, доста пати имам претчувство за лоши работи пред да се случат.Не знам точно шо, ама лоши расположение имам и после некој ден слушам некоја лоша вест како смрт на близок роднина, пријател или сообраќајка.Грдо!
Истото ми се деси и ноќеска, порано си легнав и дали поспав 2 сати, сонувам хорори.Само шо се разбудив, после 2 минути заѕвона телефонот, одма знаев во моментот шо е и за кого е
Никакво чувство!
во врска со суеверието. На велигден свеќата што ја палиме наводно тоа делче на крај што ќе остане ако го ставиме под перница ќе сме го сонувале партнерот со кој што ќе сме се венчале. И јас бидејќи сум малку љубопитна, сакав да видам дали е тоа точно. Си отидов дома, си ја ставив свеќата по перница, си легнав, заспав, почнав да сонувам но наместо "мојот иден маж" ја сонував коњ. И сега со коњ ли треба да се венчам?